Klusjesman Bilthoven

Heeft u thuis nog een aantal klussen die geklaard moeten worden, maar komt u hier nooit aan toe? Schakel dan een klusbedrijf in om de klus te klaren! Vraag kosteloos meerdere offertes aan en vergelijk menig klusbedrijf op prijs en kwaliteit. Het maakt niet uit welke klussen u heeft liggen, geen klus is te groot of te klein.

De klusjesmannen uit ons netwerk helpen u onder meer bij het timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk of het verbouwen van de woonruimte. Wij garanderen dat u bij het klussenbedrijf altijd geholpen wordt door een ervaren timmerman, loodgieter of schilder uit de regio. Vraag geheel vrijblijvend meerdere offertes aan, via het offerteformulier.

Klusjesman Bilthoven

Navigeer op deze pagina naar:

Een ervaren klusbedrijf inschakelen

U wilt natuurlijk zeker weten dat de klusjes bij u thuis op professionele wijze worden uitgevoerd. Wij werken samen met menig klusjesman die jarenlange ervaring heeft bij een klusbedrijf en zijn kennis bij uw klussen kan toepassen. Daarnaast beschikt elk klusbedrijf over de juiste gereedschappen om de klus uit te voeren. Wanneer u een klusjesman van ons klusbedrijf inschakelt voor het kluswerk, weet u zeker dat u binnen korte tijd profiteert van een optimaal wooncomfort, en een goed uitgevoerde renovatie of verbouwing.

Allround klusbedrijf

Medewerkers van een klusbedrijf uit ons samenwerkingsverband kunnen diverse klussen voor u uitvoeren op diverse vakgebieden. Zo werken wij samen met menig loodgieter, dakdekker, elektricien en schilder die voor geen enkele klus hun hand om draaien. Wij garanderen dan ook dat voor welk kluswerk u ook contact met ons opneemt, er altijd een klusser naar u in Bilthoven toe kan komen om het werk uit te voeren.


U zoekt een vakman voor uw klus? Wij staan voor u klaar.

Voor klussen van ieder budget de juiste oplossing!

Gratis offertes aanvragen

Bekijk en vergelijk

Voordat u een willekeurige klusjesman inschakelt voor de klussen bij u thuis, is het verstandig om het aanbod in de omgeving van Bilthoven te vergelijken. Zo kunt u zelf een keuze maken tussen menig klussenbedrijf en een voor u passende keuze maken. Op deze manier kijkt u of de klusjesman aansluit bij uw wensen en uw budget. Bij ons kunt u kosteloos en geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen voor een klusjesman in de omgeving van Bilthoven.

Timmerman Bilthoven

Timmerwerk

Timmerwerk omvat diverse klussen, zoals het maken van meubels en het aanbrengen van gevelbekleding. Daarnaast kan een klusser ook voor u het onderhoud van houten kozijnen en ander houtwerk voor u afhandelen. Andere klussen die binnen het vakgebied timmerwerk vallen zijn het verbouwen van woonruimtes en het herstellen van een parketvloer. De mogelijkheden voor timmerwerk zijn zeer uitgebreid, en de opdracht kan zowel zeer groot als zeer klein kan zijn. Onze timmerlieden zijn expert in timmerwerk en kunnen u hierbij snel en vakkundig van dienst zijn.

Elektricien Bilthoven

Aanleg elektriciteit

Naast timmerwerk kunnen de experts van ons klussenbedrijf vele andere werkzaamheden uitvoeren zoals loodgieterswerk en electriciteitswerk. Menig klus valt onder de categorie electriciteitswerk zoals het plaatsen van stopcontacten, het aanbrengen van nieuwe verlichting en het vervangen van de bedrading. Het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk vereist professionele kennis en enige handigheid. Laat daarom de aanleg van uw verlichting over aan een erkend klussenbedrijf uit de regio Bilthoven. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat en een lange levensduur van het materiaal.

Led dimmer aansluiten

Met het aansluiten van een LED dimmer creëert u de ideale sfeer in huis met uw eigen verlichting. De LED dimmer is dan ook in menig bouwzaak verkrijgbaar, maar voor het aansluiten van de dimmer is wel enige kennis van elektriciteit vereist. Heeft u geen idee waar te beginnen? Dan staat een klussenbedrijf graag voor u klaar. Zij zijn ervaren in elektriciteitswerk en zullen de LED dimmer in no-time aansluiten. Zo geniet u al snel van de ideale sfeer in huis.

Loodgieter Bilthoven

Loodgieterswerk

De medewerkers van een klusbedrijf hebben tevens ruime ervaring als loodgieter. Het loodgieterswerk behelst onder meer het ontstoppen van de riolering het inspecteren van de afvoer en het installeren van sanitair. Een deel van dit loodgieterswerk zou u desgewenst zonder ervaren loodgieter kunnen uitvoeren. Het ontstoppen van de gootsteen is bijvoorbeeld relatief eenvoudig en kost op deze manier minder geld. Ander loodgieterswerk kunt u het beste aan een ervaren loodgieter overlaten om zeker te zijn van een optimaal resultaat en snelle verbetering van het wooncomfort.

Waterleiding verleggen

Gaat u de keuken of badkamer verbouwen? Grote kans dat u de waterleiding dan moet verleggen. Nu is het mogelijk om de waterleiding aan de buitenkant van de muur te plaatsen, maar dit oogt niet mooi. Bij het verleggen van de waterleiding verwerkt het klusbedrijf de leidingen dan ook in de muur. Dit maakt het ingewikkeld, maar niet onmogelijk. Wel zal u na het verleggen van de leidingen te muur opnieuw moeten afwerken met tegels of behang.

Schilder Bilthoven

Schilderwerk

Het schilderwerk aan de buitenzijde moet minimaal eens per vijf jaar worden bijgewerkt. Op deze manier voorkomt u slijtage, en verkleint u de kans op waterschade. Een klusser die zich bij ons klussenbedrijf in Bilthoven heeft aangesloten kan dit schilderwerk binnen korte tijd voor u uitvoeren. Het schilderwerk in Bilthoven is eveneens één van de werkzaamheden die u kunt overlaten aan een klusser uit ons netwerk. Voordat de muren kunnen worden geschilder moeten u deze voorbereiden. Verwijder bijvoorbeeld het behang of breng een primer aan. Wilt u besparen? Schakel een winterschilder in!


klusjesman expres recensie“Wij hebben onze houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. De prijzen zijn concurrerend en het geleverde werk is goed. Aanrader!”
K. de Jong
klusjesman expres recensie“Toen ik mijn nieuwe huis betrok moesten er nog veel kleine dingen gebeuren. Dankzij de Klusjesman-Expert heb ik verschillende vakmannen gevonden voor diverse klussen. Zeer tevreden!”
J. de Vries

Gang verven

De hal is vaak een ruimte die onderschat wordt, als het om inrichting gaat. Toch is de gang meestal de eerste ruimte die een gast ziet. Als u het belangrijk vindt om een zo goed mogelijke indruk achter te laten, is het van belang om ook de hal te laten verven. Een goede kleur doet enorm veel voor het ruimtegevoel in de gang. Zo doen lichte kleuren de hal ruimer en lichter lijken.

Tegelzetter Bilthoven

Betegelen

Bent u van plan de vloer in uw keuken te betegelen met plavuizen, maar hebt u behoefte aan advies? Een klusjesman uit ons netwerk in Bilthoven kan u met tips en tricks helpen om de klus snel af te ronden. Naast het betegelen van vloeren en wanden kunnen wij u ook van dienst zijn bij de bestrating van het terras of de tuin. Gaat u zelf aan de slag met het betegelen? Houd er dan rekening mee dat de onderste rand kan verzakken. Komt u er niet uit? Vergelijk via deze website tegelzetters op prijs en aanbod die voor u de klus tot een mooi resultaat brengen waar u tevreden over bent.

Keuken betegelen

De keuken blijft tijdens het koken of bakken niet erg schoon. Om deze reden kiezen klanten er vaak voor om de keuken te betegelen. Vuil op tegels is gemakkelijker schoon te maken dan de vlekken op een pas geschilderde muur. Het betegelen van de keuken is één van de werkzaamheden die u prima kunt overlaten aan een klusjesman uit ons netwerk. De prijs wordt grotendeels bepaald door de kosten van de tegels, waardoor u de prijs grotendeels zelf kan beïnvloeden.

Vloeren

Vloeren

Een van de belangrijkste keuzes die u maakt op het gebied van inrichting, is de keuze voor de vloer. Er is voor elk budget een vloerbedekking te vinden. Laminaat en tapijt is relatief goedkoop en beide vloerbedekkingen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Heeft u een groot budget dan zijn PVC laminaat of vloertegels een goede mogelijkheid. Dit is een grote investering, maar het is bijna 2x zo duurzaam als goedkopere vloeren. Wilt u graag een klassieke uitstraling in huis? Dan is een echte houten vloer een goede mogelijkheid.

Vloerbedekking

Hoewel de meeste klanten uit Bilthoven kiezen voor parket als vloer, is vloerbedekking nog steeds een populaire vorm van vloerbekleding, zeker in slaapkamers. Schakelt u een klussenbedrijf in voor het plaatsen van de vloerbedekking tijdens het verbouwen van uw woning? Kijk dan eveneens naar andere werkzaamheden waarbij u hulp nodig hebt. Onder meer stucwerk, schilderwerk en timmerwerk kunnen wij voor u afhandelen. Wie zelf de vloerbedekking wil leggen kan bovendien bij ons terecht voor tips en advies, of de benodigde gereedschappen en materialen.

stucwerk Bilthoven

Stucwerk

Een speciale vorm voor het afwerken van uw muren is het aanbrengen van stucwerk. Mogelijkheden hierbij zij onder andere sierpleisterwerk of spachtelputz. Het stucen van de wanden moet door een erkend klusjesman worden uitgevoerd om de kwaliteit van het stucwerk te garanderen. Naast stucwerk voor binnenshuis zijn er ook diverse mogelijkheden voor stucwerk buitenshuis. Onder meer kalklagen en andere soorten pleisterwerk bieden uw woning in Bilthoven een geheel ander uiterlijk, en zullen de prijswaarde van het pand sterk doen stijgen.

Kelder stucen

Wilt u de kelder graag gaan gebruiken als verblijfsruimte? Dan zal u eerst iets aan de vochtige muren moeten doen. Menig klusjesman uit onze database zal u aanraden om de muren in de kelder te stucen. Dit creëert een egaal resultaat waardoor de kleine ruimte groter oogt. Daarnaast werkt het stucwerk ook als afdichting voor de kelder. Doordat vochtproblemen opeens tot het verleden behoren is de ruimte frisser en gezonder om in te werken of slapen.

Keukenrenovatie Bilthoven

Keukenrenovatie

Een keukenrenovatie is een klus die u deels zelf kan afhandelen. Wilt u echter tijd besparen? Laat dan de specialisten van een klusbedrijf uit Bilthoven de keukenrenovatie afhandelen. Zij kunnen blijven klussen terwijl u aan het werk bent. Onder een keukenrenovatie vallen diverse werkzaamheden, zoals het installeren van keukenkastjes en het vernieuwen van de keukenapparatuur. Hebt u maar een beperkt budget voor de keukenrenovatie? Kijk dan eens bij een outletwinkel en schakel een klusjesman enkel in voor een deel van het werk. Bespaar op de kosten door zelf te gaan schilderen.

Keukenblad vervangen

Een keukenrenovatie is een flinke investering. Er bestaan gelukkig diverse manieren waarmee u uw oude keuken een nieuwe, frisse uitstraling geeft zonder daarbij te veel geld uit te geven. Eén methode is het vervangen van het keukenblad. De prijs is grotendeels afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Wilt u het liefst zo weinig mogelijk spenderen aan het nieuwe keukenblad? Kijk dan naar een blad van kunststof. Als u iets meer te besteden hebt dan is een keukenblad van massief hout of natuursteen een optie.

Traprenovatie Bilthoven

Traprenovatie

Onder een traprenovatie verstaan wij verschillende zaken. Het kan enkel het vervangen van een trapbekleding betekenen, maar kan ook grotere klussen inhouden zoals de bouw van een volledig nieuwe trap. Dit betekent eveneens dat de kosten voor een traprenovatie sterk variëren. Zelf kunt u eveneens een deel van de traprenovatie afhandelen, als het verwijderen van de oude trapbedekking en het schilderen van de traptreden. Door vloerbedekking als trapbekleding te plaatsen tijdens de traprenovatie, voorkomt u verschillende zaken, waaronder valpartijen en koude voeten.

Trap bekleden met laminaat

De trap is een echte blikvanger in de gang. Voor voldoende rust in huis is het van belang dat u de trap er netjes uit ziet. Bij het bekleden is veiligheid echter van groot belang. De trap wordt dagelijks meerdere malen gebruikt en het risico op uitglijden moet zo klein mogelijk zijn. Eén van de materialen waarmee u de trap kan laten bekleden is met laminaat. Dit vereist nauwelijks onderhoud en ziet er strak en modern uit.

Badkamerrenovatie Bilthoven

Badkamer verbouwen

Het is eens in de 20 jaar nodig om uw badkamer te renoveren of te verbouwen. Zo verzekert u zichzelf van een optimaal wooncomfort. Een klusjesman kan diverse klussen op het gebied van een badkamerrenovatie voor u uitvoeren tegen aantrekkelijke prijzen. Net als bij een keukenrenovatie en traprenovatie bestaat het verbouwen of renoveren van de badkamer uit een groot aantal verschillende taken. Zo is het een optie om het sanitair te vervangen, maar kan u er ook voor kiezen om alles opnieuw te betegelen. Wat u ook kiest, wij helpen u graag!

Inloopdouche plaatsen

Gaat u de badkamer verbouwen? Overweeg dan eens om een inloopdouche te plaatsen. Als u geen behoefte hebt aan een bad, maar wel de ruimte goed wilt benutten dan is een inloopdouche de juiste keuze. Doordat er geen hoge instap is, is dit model vrij toegankelijk en is de kans op uitglijden of struikelen een stuk kleiner. Daarbij is een inloopdouche een echte luxe, die de waarde van de woning verhoogt.

Hovenier Bilthoven

Hovenier

Bent u op zoek naar een hovenier? Ook dan kunt u bij een klusser uit ons netwerk terecht. Zij zijn ook ervaren in diverse werkzaamheden buitenshuis. Of u nu een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen, of dat de bestaande tuin juist onderhouden moet worden: wij staan voor u klaar. Zo draaien de klussers hun hand niet om voor het verwijderen van een diepgewortelde boom en leggen zij in een dag een prachtige vijver aan in uw tuin!

Tuin aanleggen

Een klusser uit ons netwerk heeft vele kwaliteiten, en kan u niet alleen binnenshuis van dienst zijn. Ook buitenshuis is er menige klus die hij voor u kan oppakken. Een voorbeeld is het aanleggen van een tuin en de tuinverlichting, maar ook het leggen van bestrating. Bij het aanleggen van de tuin kijkt onze klusser graag eerst samen met u naar het ontwerp. Wilt u een prieel, of bent u meer van veel groen? Zo krijgt u altijd de tuin die u wenst. Ook voor het plaatsen van een schutting of een muurtje kunt u bij ons terecht. Dankzij onze veelzijdigheid hebben we al vele klanten geholpen.

Bestrating Bilthoven

Bestrating

Eén van de klussen waarvoor u het beste een klussenbedrijf zou kunnen inschakelen is het bestraten van de oprit of het terras. Zo is het bijvoorbeeld noodzakelijk om te zorgen voor een goede voorbereiding. Eén van de noodzakelijk onderdelen van het bestraten van de oprit is het zorgen voor een goede afwatering. Hebt u geen idee waar u moet beginnen bij de bestrating van uw oprit of terras? Aarzel dan niet om de hulp van een erkend klusser in te schakelen via ons offerteformulier. Snel geregeld!

Terrastegels leggen

Om optimaal van uw eigen tuin te kunnen genieten, is een terras cruciaal. Vaak wordt er op de bestrating bespaard door de tegels zelf te leggen, maar als u er zeker van wil zijn dat de terrastegels niet gaan verzakken laat u dit het beste over aan een professional. Voor de terrastegels betaalt u tussen de €15,- en €65,- per vierkante meter en de kosten voor de manuren bedragen tussen de €10,- en €20,- per vierkante meter of €30,- tot €60,- per uur.

Kozijnen Bilthoven

Kozijnen

Bent u van plan om de isolatiewaarde van uw woning in Bilthoven te verbeteren? Kies er dan voor om de houten raamkozijnen te vervangen door een kunststof variant. Kunststof brengt een hoge isolatiewaarde met zich mee en vergt weinig onderhoud. U moet deze kozijnen dan wel vakkundig laten plaatsen. Een klusjesman uit ons netwerk kan u desgwenst ondersteunen bij de uitvoering van deze klus. Ook voor het onderhoud (schuren en verven) van houten kozijnen schakelt u eenvoudig een klusser uit ons netwerk in.

Schuifpui plaatsen

Tegenwoordig plaatsen klanten uit Bilthoven steeds vaker een schuifpui. Geen gekke aankoop, omdat een schuifpui de waarde van een pand en uw eigen woongenot aanzienlijk verhoogd. Dankzij de grote ramen betrekt u de tuin bij uw woning en kan u ook van binnen genieten van de tuin. Als bijkomend voordeel krijgt u veel meer daglicht in huis. Dit is belangrijk voor uw eigen gezondheid, maar het doet de woonkamer ook nog eens ruimer en frisser ogen.

Dakgoten Bilthoven

Dakgoten

Bij het onderhoud rondom het huis hoort ook het reinigen van de dakgoten. Dit is één van de klussen die u jaarlijks moet afhandelen. Voor het schoonmaken van de dakgoten maakt u gebruik van een schepje en een tuinslang. Zorg er altijd voor dat u een stevige ladder of steiger gebruikt voor dit werk, om onveilige situaties te voorkomen. Wilt u voorkomen dat bladeren de regenpijpen gaan verstoppen? Kies er dan voor om een bladrooster te laten installeren door de medewerkers van een klusbedrijf.

Regenpijp ontstoppen

Bij een verstopte regenpijp bestaat er de kans dat het vocht via de gevel in uw woning terecht komt. Daarom is het van groot belang dat de verstopping zo snel mogelijk wordt verwijderd door een klusjesman uit onze database. Als u een klusserbedrijf inschakelt dan zullen zij eerst de dakgoot goed schoonmaken. Met een hogedrukspuit wordt er vervolgens geprobeerd om de blokkade los te schieten. Mocht dit de verstopping niet verhelpen dan wordt het verstopte deel verwijderd en vervangen door een nieuw stuk regenpijp.

Woning isoleren Bilthoven

Huis isoleren

Het isoleren van woningen heeft diverse positieve zaken tot gevolg. Zo bespaart u op deze wijze aanzienlijk op de energiekosten, en is ook een beperking van geluidsoverlast het gevolg van het aanbrengen van isolatie. Welke isolatievorm u het beste bij uw (bedrijfs)pand in Bilthoven kan toepassen is afhankelijk van uw wensen en budget. Een klusjesman van een klussenbedrijf uit de regio kan u hierover informeren. Opties die u hebt op het gebied van isolatie zijn het aanbrengen van een gevelisolatie, vloerisolatie, dakisolatie of het na-isoleren van de kruipkelder of spouwmuur. Alle isolatievormen brengen diverse voor- en nadelen met zich mee.

Verlaagd plafond maken

Een verlaagd plafond brengt diverse voordelen met zich mee: zo wordt het ophangen van verlichting vergemakkelijkt, en voorkomt u tevens het neerdwarrelen van vuil en stof van een houten plafond. Een derde voordeel van het verlagen van het plafond is de mogelijkheid voor meer isolatie. Zowel de geluidsisolatie als warmte-isolatie verbeter u op deze manier. De medewerkers van ons klusbedrijf kunnen het plafond verlagen of u van advies voorzien over de mogelijkheden. Vraag vandaag nog diverse vrijblijvende offertes aan voor een prijsoverzicht van de klus.

Houten carport bouwen

Wilt u uw auto beschermen tegen weersinvloeden maar vindt u het plaatsen van een garage een te grote uitgave? Laat een houten carport bouwen! Hout heeft een tijdloze uitstraling, een houten carport past dan ook goed bij verschillende woningen. Een ander voordeel van hout is dat het eenvoudig te bewerken is. Na het bouwen geeft u de houten carport eenvoudig een andere kleur. En koopt u een extra auto? U hoeft niet een nieuwe houten carport te bouwen, u breidt de eerste eenvoudig uit.

Klusbedrijf Bilthoven

Kom in contact met een vakman!

Wilt u meer weten over de taken van een erkend klussenbedrijf? Hebt u een vraag over de kosten voor de diensten van een klusser uit ons samenwerkingsverband in Bilthoven? Of hebt u behoefte aan een exact prijsoverzicht voor een renovatie bij uw woning? Aarzel dan niet om het offerteformulier in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat u van erkende klusjesmannen uit uw regio geheel kosteloos meerdere offertes ontvangt.


Benieuwd naar de prijzen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Vergelijk het aanbod en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen