Klusjesman Houten

Het uitvoeren van klussen in en om het huis kost vaak veel tijd en moeite. Om u deze tijd en moeite te besparen bieden wij bij Klusjesman Expres de diensten van allround klusbedrijven over het hele land aan, tegen scherpe prijzen. Stel, u woont in Houten en u bent op zoek naar een klusbedrijf voor het bestraten van uw terras, of het monteren van nieuw sanitair.

Wanneer u het offerteformulier invult, ontvangt u van verschillende professionals uit Houten offertes op maat. Een ervaren klusjesman neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Wij helpen u graag met het vinden van een klusbedrijf dat aan uw wensen voldoet.

Klusjesman Houten

Navigeer op deze pagina naar:

Allround klusbedrijf

Elk klusbedrijf uit Houten dat zich bij ons heeft aangesloten, heeft allround ervaring met het uitvoeren van klussen. Dit betekent dat zij een groot scala aan werkzaamheden zonder problemen voor u kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan het aanleggen van een nieuw elektriciteitsnetwerk, het schoonmaken van de dakgoten, of timmerwerk van kozijnen en deurlijsten. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een klusjesman, die bij u in Houten langskomt om de af te ronden klussen met u te bespreken. Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden voor klussen bij u thuis en de daaraan verbonden kosten? Vraag dan kosteloos meerdere offertes aan via het offerteformulier.

Ruim 25 jaar ervaring

Als u de keuze heeft gemaakt voor een klusjesman uit ons netwerk, dan kunt u er van uitgaan dat deze veel kennis en ervaring heeft op een breed vakgebied. Bovendien wordt de kwaliteit van de klussen verzekerd. Elk klusbedrijf uit Houten dat zich aanmeldt voor onze service wordt onderworpen aan strenge selectiecriteria. Denk hierbij aan de bedrijfsvoering, en de kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast controleren wij altijd of het klusbedrijf in het verleden geen klachten heeft ontvangen. Door gebruik te maken van onze diensten profiteert u tevens van de expertise van vakmannen uit heel Nederland, doordat de deelnemers met elkaar contact op kunnen nemen bij vragen over een klus.


U zoekt een vakman voor uw klus? Wij staan voor u klaar.

Voor klussen van ieder budget de juiste oplossing!

Gratis offertes aanvragen

Scherpe prijzen, uitstekende garantievoorwaarden

Bij Klusjesman Expres garanderen wij onze klanten van scherpe prijzen en uitstekende garantievoorwaarden. Hieronder verstaan wij onder meer het aanbieden van praktisch alle klussen, een hoge kwaliteit van uitvoering door elke bij ons samenwerkingsverband aangesloten klusjesman, en een geheel vrijblijvende en gratis aanbod van offertes. Voor direct contact met een erkend klusjesman uit Houten vult u het offerteformulier in. Indien u nauwkeurig uw wensen doorgeeft zullen uw hulpvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Timmerman Houten

Timmerwerk

Onder ‘timmerwerk’ verstaan de meeste klusbedrijven werk aan kozijnen en deuren, de betimmering van de buitenzijde van de woning, het opknappen van houten wanden, vloeren of trappen binnenshuis. Timmerwerk is te onderverdelen in timmerwerk voor buitenshuis en binnenshuis. Timmerwerk buitenshuis omvat bijvoorbeeld het herstellen van de gevelbekleding of het plaatsen van nieuwe kozijnen. Het verbouwen van een schuur valt tevens onder het timmerwerk. Verander eens de sfeer in huis, door het timmerwerk te laten schilderen!

Elektricien Houten

Aanleg elektriciteit

Bij het verbouwen van een woning krijgt u te maken met klussen op het gebied van timmerwerk, stucwerk, loodgieterswerk en eveneens met werkzaamheden aan uw elektriciteitswerk. Elektriciteit aanleggen kan een zeer gevaarlijke onderneming zijn. Het is dan ook aan te raden hiervoor een allround klusbedrijf in te schakelen. Deze kan u ondersteunen met tips en tricks, maar ook met praktische ondersteuning. Een klusser uit ons netwerk heeft een heleboel ervaring met het aansluiten van stopcontacten en aanleggen van domotica. De klusjesman zal ervoor zorgen dat u snel weer van een optimaal wooncomfort geniet.

Led dimmer aansluiten

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor LED lampen als basis voor hun verlichting, waarbij men ook vaak de optie voor een LED dimmer meeneemt. Het dimmen van LED lampen is echter lastiger dan bij de traditionele gloeilampen. Regelmatig krijgen de medewerkers van een klussenbedrijf daarom te horen dat de LED dimmer kapot is. Meestal is het echter een kwestie van het opnieuw instellen van de LED dimmer om de problemen op te lossen.

Loodgieter Houten

Loodgieterswerk

Menig klusjesman kan voor u het loodgieterswerk uit handen nemen. Is uw riolering verstopt? Heeft u last van (dak)lekkages? Of moet er een nieuw sanitair worden aangelegd? Een klusjesman draait hier zijn hand niet voor om, en zal u snel en deskundig helpen. Het loodgieterswerk is in een groot aantal gevallen niet heel lastig en kan daarom ook door u zelf uitgevoerd worden. Voorbeelden van zelf uit te voeren loodgieterswerk zijn het ontstoppen van de afvoer of het opsporen van lekkages. Op deze manier bespaart u aanzienlijk op de kosten voor het loodgieterswerk.

Waterleiding verleggen

Wilt u bij het aanpassen van de badkamer de douche op een andere plek? Of vindt u het prettig om een dubbele wasbak te hebben? In sommige gevallen is het dan noodzakelijk om de waterleiding te verleggen. Het verleggen van een waterleiding vereist kennis van de regels omtrent de legionella bestrijding, en de aan- en afvoer van het douchewater. Wij raden daarom aan om voor het verleggen van een waterleiding altijd een klusser uit Houten om ondersteuning te vragen.

Schilder Houten

Schilderwerk

Voor het schilderwerk van de buitenzijde van een pand heeft u enige expertise nodig. U moet bovendien over geschikte apparatuur beschikken. Behoefte aan deskundig advies, of laat u de klus liever over aan een vakman? Het is een optie om een winterschilder voor het schilderwerk in Houten te vragen. Deze zal het schilderwerk buitenshuis in de wintermaanden uitvoeren. Hierdoor zal de prijs voor het schilderwerk lager zijn dan bij een standaard klussenbedrijf. Wel moet u rekening houden met een langere klusduur.


klusjesman expres recensie“Wij zijn erg tevreden over de aangesloten bedrijven bij Klusjesman Expres Houten. Na tien jaar wouden we de buitenmuur weer een nieuw kleurtje geven. De schilders waar we via jullie site mee in contact zijn gekomen hebben fantastisch werk geleverd!”
M. van der Steen
klusjesman expres recensie“Omdat wij onze zolder wilden verbouwen, zijn we op zoek gegaan naar een klusbedrijf in de buurt. We ontvingen al snel een aantal aanbiedingen, waarvan we de meest passende hebben geaccepteerd. De klusjesman heeft alles naar tevredenheid verbouwd.”
Familie Roussel

Gang verven

Het schilderwerk in en om huis is niet perse heel lastig, maar vraagt een grote tijdsinvestering. Zeker wanneer er kleine randjes in de ruimte, zoals de gang, zitten, is het noodzakelijk om veel tijd te besteden aan het afplakken. De medewerkers van een klussenbedrijf beschikken over een vaste hand, waardoor afplakken in veel gevallen onnodig is. Zij verven de gang in een middagje, zodat u spoedig van een optimaal wooncomfort geniet. De prijs voor het verven van de gang verschilt per vakman.

Tegelzetter Houten

Betegelen

Eén van de lastige klussen in en om huis is het betegelen van uw badkamer of toilet. Om dit naar wens te laten verlopen stelt u zich het beste in verbinding met een klusbedrijf uit Houten. Deze helpt u graag. Ook voor betegeling van vloeren in de hal, woonkamer of keuken. Is het hoog tijd om de badkamer te verbouwen, en hebt u maar een beperkt budget? Het is een optie om zelf de wanden te betegelen. Bij een klussenbedrijf uit de regio schaft u hiervoor eenvoudig de noodzakelijke materialen en gereedschappen aan.

Keuken betegelen

Eén van de opties binnen het tegelwerk is het betegelen van de keuken. Voor het betegelen van keukens krijgt u de keus uit een groot aantal tegelsoorten. Van kleine tegeltjes in een warme kleur voor het creëren van een landelijke keukenruimte tot grote donkere plavuizen voor een meer moderne keukenstijl. Voor welke tegelsoort u ook kiest, elke klusjesman uit de regio zal u adviseren om deze te voorzien van een extra beschermende coating, zeker als u de tegels als spatwand gebruikt.

Vloeren

Vloeren

Tijdens het renoveren en verbouwen van panden besteden de klanten uit Houten relatief veel aandacht aan de wanden en plafonds, maar vergeten ze de vloeren regelmatig. Het is toch belangrijk om te kijken naar de staat van de vloeren en eventueel de toplaag te vervangen, of isolatie te plaatsen. Een goed geïsoleerde vloer verlaagt de stookkosten en vermindert de kans op ongedierte. Door de vloeren te vernieuwen verbetert u bovendien de prijswaarde van uw woonhuis of bedrijfspand.

Vloerbedekking

Voor het leggen van een nieuwe vloerbedekking is het ook mogelijk om een klusjesman in te schakelen. Terwijl u doorgaat met uw dagelijkse bezigheden, zal deze de vloerbedekking dezelfde dag nog hebben gelegd. Het leggen van een vloerbedekking is tevens een onderdeel van een traprenovatie. Bij een traprenovatie zal onze klusser daarvoor eerst de oude bekleding verwijderen, het hout schuren en daarna de vloerbekleding leggen. Dankzij de medewerkers van ons klussenbedrijf geniet u snel van een optimaal wooncomfort.

stucwerk Houten

Stucwerk

Het stuken van uw muren is een moeilijke klus omdat het veel werken boven uw macht is. Wilt u uw wanden op een unieke wijze afwerken? Dan zijn sierpleister en spachtelputz goede keuzes voor het stucwerk. Naast stucwerk voor binnenshuis is er ook stucwerk dat wij buitenshuis uitvoeren. De meest gekozen variant voor dit stucwerk is kalkpleister. Dankzij het stucwerk zal de aanblik van uw huis of bedrijf verbeteren en stijgt tevens de prijswaarde.

Kelder stucen

Hebt u de afgelopen jaren niets gedaan met de keldermuren, maar vindt u het hoog tijd om ze te beschermen tegen eventuele vochtproblemen? Overweeg dan om de muren te stucen. Bij het stucen van de keldermuren zal de klusser niet alleen het stucwerk zelf afhandelen, maar tevens kijken naar eventuele bestaande vochtproblematiek. Voor het stucen van de kelder maakt men over het algemeen gebruik van een mengsel van cement en kalk. Dit biedt de beste bescherming.

Keukenrenovatie Houten

Keukenrenovatie

Wordt het tijd om uw keuken in een nieuw jasje te steken? De professionals van een klusbedrijf uit Houten kunnen u hierbij van dienst zijn. Bijvoorbeeld bij het installeren van keukenapparatuur of het betegelen van wanden en muren. Hebt u niet zoveel geld te besteden aan de keukenrenovatie? Kijk dan eens bij een outletwinkel. Hier verkoopt men keukenonderdelen van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Zo blijven de kosten voor de keukenrenovatie beperkt tot het minimum.

Keukenblad vervangen

Een keukenrenovatie bestaat uit meerdere onderdelen, zoals bijvoorbeeld het vervangen van het keukenblad. Veel klanten van een klussenbedrijf denken dat het veel geld kost om een keukenblad te vervangen. Dit is echter niet noodzakelijk. Het aanschaffen van een kunststof aanrechtblad kost circa €25,- per strekkende meter, en ook beton is een zeer goedkoop materiaal. Met het vervangen van het keukenblad zorgt u voor een betere hygiëne en een hoger kookgemak. Wijzig eventueel het huidige model naar aanleiding van uw kookwensen.

Traprenovatie Houten

Traprenovatie

Veel van onze klanten vergeten dat het ook belangrijk is om de trapbekleding in goede staat te houden. Is de bekleding versleten? Dan wordt de kans op uitglijden en andere ongelukken vergroot. Naast de standaard traprenovatie werkzaamheden vervangt een klusser uit ons netwerk ook de volledige trap of past enkel de trapleuning aan. De prijzen van een traprenovatie kenmerken zich door een onder andere deze factoren; de duur van de klus, de materialen en de moeilijkheid van de klus.

Trap bekleden met laminaat

In het grootste deel van de woningen uit Houten zit momenteel een houten trap. Hoewel een houten trap functioneel prima voldoet aan de eisen, is het waarschijnlijk dat deze op een gegeven moment slijt. Om de veiligheid te behouden zonder grote investering, is het een mogelijkheid de trap met opzettreden van laminaat te bekleden. Laminaat is eenvoudig schoon te houden en gemakkelijk te plaatsen. Laminaat is daarom vandaag de dag het meest gekozen product voor opzettreden.

Badkamerrenovatie Houten

Badkamer verbouwen

Een badkamer gaat gemiddeld 15 jaar mee zonder dat er een verbouwing nodig is. Voor een uitstekend wooncomfort raden wij aan om na deze periode het sanitair te vervangen door nieuwe modellen. Door de badkamer te verbouwen zorgt u voor een verbetering van het wooncomfort, en voorkomt u tevens dat u regelmatig een loodgieter moet inschakelen voor loodgieterswerk zoals het ontstoppen van het toilet of het opsporen van lekkage.

Inloopdouche plaatsen

Het verbouwen van een badkamer kan uit diverse klussen bestaan, waaronder het vervangen van de huidige douchebak door een inloopdouche. Een inloopdouche is een douche zonder drempel of opstapje. U loopt letterlijk zo onder de douchekop. Een inloopdouche is zeer geschikt voor senioren en mensen die slecht lopen. Hou er wel rekening dat er relatief veel ruimte noodzakelijk is voor de installatie van de inloopdouche, en dat de afvoerbuis onder het vloerniveau moet liggen. Dit is in bestaande woningen soms lastig.

Hovenier Houten

Hovenier

Een hovenier is een erkend vakman op het gebied van tuinonderhoud en tuininrichting. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin, het verzorgen van de bloemperken of tips over de boomverzorging; een hovenier is hierin gespecialiseerd. Het inschakelen voor een hovenier van een tuininrichting is aan te raden als u hoge eisen stelt aan de uitstraling of het wooncomfort. De hovenier weet precies wat er op elke ondergrond mogelijk is, en wat de beste opties vormen.

Tuin aanleggen

Hoewel de meeste specialisten van een klussenbedrijf uit ons netwerk zijn gespecialiseerd in klussen binnenshuis, kunnen wij tevens uw tuinaanleg verzorgen. Ook het ontwerpen van een tuin hoort hierbij. Een klusjesman gaat met alle plezier met u in gesprek over over de wensen die u hebt en het budget waar hij binnen moet blijven. Door voor de klus zelf een goed ontwerp te maken komen u en de specialist van ons klussenbedrijf niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Bestrating Houten

Bestrating

Laat u een nieuwe tuin aanleggen? Bent u op zoek naar een erkend klusser voor hulp bij het leggen van een oprit? Of probeert u de sfeer op uw terras te verbeteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke klusjesman uit ons netwerk heeft een ruime ervaring met bestraten en helpt u dan ook met alle plezier. Wilt u zelf de bestrating aanleggen? Zorg dan voor een goede afwatering, het inklinken van het zand, en andere voorbereidende werkzaamheden. U kunt besparen door zelf al een aantal voorbereidende zaken te doen.

Terrastegels leggen

Een terras achter huis verhoogt het wooncomfort, en vermindert de tijd die u aan het tuinonderhoud dient te besteden. Bij het leggen van een terras is het belangrijk om aandacht te besteden aan de afwatering, en stevigheid. Een medewerker van een klussenbedrijf uit de regio beschikt daarbij over een ruime ervaring in het leggen van diverse verbanden. Een bekend legverband is het elleboogverband, maar ook het wildverband, blokverband en halfsteensverband vormen mogelijke opties.

Kozijnen Houten

Kozijnen

Iedereen weet dat het belangrijk is om de kozijnen bij een huis goed te onderhouden. Dit betekent concreet dat u elk jaar de raamkozijnen moet controleren op beschadigingen en andere problemen, dat u kunststof kozijnen jaarlijks dient te reinigen, en houten raamkozijnen eens per vijf jaar opnieuw moet schilderen. Alleen op deze manier zal de levensduur van de raamkozijnen optimaal zijn. Ziet u geen kans om zelf het onderhoud te verzorgen? Het is mogelijk hiervoor de hulp van een ervaren klusjesman in te schakelen.

Schuifpui plaatsen

Vindt u het prettig om vanuit de woonkamer direct het terras op te kunnen lopen, of vanuit de slaapkamer het balkon te betreden? Een schuifpui neemt weinig ruimte in, en biedt daarbij veel daglicht. Voor het plaatsen van een schuifpui betaalt u tussen de €2500,- en €5500,- afhankelijk van de afmeting van de schuifpui en het materiaal waar u voor kiest. Het installeren van schuifpuien is een klus die de ondersteuning van een specialist vereist.

Dakgoten Houten

Dakgoten

Net als de raamkozijnen vormen de dakgoten nog wel eens een vergeten onderdeel van het woningonderhoud. De dakgoten moeten eveneens jaarlijks worden gecontroleerd op eventuele scheurtjes, en daarnaast is het noodzakelijk om elk jaar bladeren en vuil uit de goten te verwijderen. Zet u de medewerkers van een erkend klusbedrijf uit Houten voor dit werk in? Dan weet u zeker dat u nog lange tijd profiteert van een optimaal hemelwaterafvoer. Installeer een bladrooster om verstopping door bladeren te voorkomen.

Regenpijp ontstoppen

Een verstopte regenpijp kan aardig wat schade aan uw woning in Houten aanbrengen, zo zorgt het soms voor vochtige plekken op de binnenmuren of wateroverlast op het terras. Het ontstoppen van een regenpijp is in sommige gevallen eenvoudig, maar op andere momenten is het noodzakelijk een erkend klusser in te schakelen. Met name als de verstopping diep ligt, is ontstoppen een lastig klusje. Eventueel kan een klusser de regenpijp doorzagen, ontstoppen en weer herstellen om lekkageproblemen te voorkomen.

Woning isoleren Houten

Huis isoleren

Wilt u bijdragen aan een beter milieu en tevens besparen op de stookkosten? Overweeg dan de mogelijkheden voor het isoleren van uw woning in Houten. Er zijn diverse vormen van isolatie geschikt voor zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Denk bijvoorbeeld aan een dakisolatie om de warmteafgifte te beperken, of een bodemisolatie om optrekkend vocht te bestrijden. Door het isoleren van de muren te combineren met bijvoorbeeld een keukenrenovatie bespaart u aanzienlijk op de kosten.

Verlaagd plafond maken

Kiest u ervoor om het plafond te verlagen? Dan profiteert u onder andere van een verbeterd leefklimaat door de beperking van stof en vuil. Een ander voordeel van het laten verlagen van een plafond door een ervaren klusser is de betere isolatie die dit oplevert. Een verlaagd plafond heeft een positief effect op zowel de geluidsisolatie als de warmte-isolatie. Het verlagen van plafonds is een klus die u het beste kan overlaten aan de medewerkers van een klussenbedrijf.

Houten carport bouwen

Voor het beschermen van de auto tegen de weersomstandigheden is niet perse een grote garage nodig. Een carport zorgt al voor de nodige bescherming. Voor het bouwen van een carport is een groot aantal materialen nodig, zoals plastic golfplaten, diverse planken en balken en natuurlijk verbindingsstukken. Voor het opbouwen van een carport is het verstandig de ondersteuning van een ervaren klusser te vragen. Deze bouwt niet alleen standaard modellen, maar kan op basis van uw wensen verschillende aanpassingen doorvoeren.

Klusbedrijf Houten

Kom in contact met een vakman!

Kunt u de hulp van een ervaren klusser goed gebruiken bij het buitenschilderwerk? Ondervindt u problemen bij het ontstoppen van de afvoer? Of hebt u behoefte aan het ontvangen van een prijsindicatie voor het renoveren van de keuken? Vul dan vandaag nog het offerteformulier in. Wij sturen u aanvraag snel door naar klusjesmannen uit uw regio, die vervolgens contact met u opnemen. Van hen ontvangt u een vrijblijvende offerte. Vergelijk de offertes en bespaar eenvoudig op de kosten van uw klus.


Benieuwd naar de prijzen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Vergelijk het aanbod en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen