keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Is uw keuken aan vervanging toe? Zijn uw keukenkastjes en tegels beschadigd en is het hoog tijd dat deze een renovatie krijgen? Heeft u echter geen interesse in de kosten van een compleet nieuwe keuken? Wellicht is een keukenrenovatie iets voor u! Na een renovatie ziet deze er weer als nieuw uit. U heeft er veel meer plezier van, bovendien stijgt de waarde van uw huis na een keukenrenovatie. Kortom, het opknappen en renoveren van uw keuken brengt veel voordelen met zich mee. U vindt hier meer informatie over het renoveren, doe het zelf tips zoals vernieuwen met behulp van keukenfolie en de prijzen hiervan.

Heeft uw keuken zijn beste tijd gehad? Wellicht is een keukenrenovatie iets voor u. Voor een renovatie bent u bij de klusjesman expres aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zelf uw oude keuken opknappen

Wilt u kosten besparen en zelf uw oude keuken opknappen? Een doe het zelf keukenrenovatie hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Een kleine renovatie als het keukenblad vervangen geeft bijvoorbeeld al een hele frisse en nieuwe uitstraling. Oude keukens hebben vaak tegels als achterwand bij het aanrecht. Het is heel makkelijk om deze tegels te renoveren. Bik ze weg, stuc de muur opnieuw en breng bijvoorbeeld een glazen plaat of spatvrije muurverf aan.

Doe het zelf tips

Voor een kleine prijs is het ook mogelijk om zelf met de renovatie aan de slag te gaan. Er zijn verscheidene doe het zelf tips waarmee uw keuken dankzij een renovatie al gauw een nieuwe uitstraling heeft. Zoals eerder genoemd kunt u bijvoorbeeld het werkblad renoveren of de ouderwetse tegels door iets anders vervangen. Ook een andere kraan kan al gauw een groot verschil maken. Eén van de andere tips waarmee u uw keuken een complete renovatie kunt geven is door het opknappen van de kastjes. Alleen het vervangen van de deurgrepen van de kastjes kan al een groot verschil geven voor een klein budget. Een andere leuke doe het zelf manier is het bekleden van de kastjes met keukenfolie.

Keukenkastjes vernieuwen met folie

Een makkelijke manier waarop u uw keuken kunt renoveren en vernieuwen voor een kleine prijs is door het bekleden van de keukenkastjes met folie. U schroeft alvorens te beginnen met bekleden de deuren van de keukenkastjes los. Vervolgens ontvet u de kastjes goed zodat eventuele verf en keukenfolie niet loslaat. Niet tevreden over de huidige kleur van de keukenkastjes? Dan schuurt u deze en voorziet het kastje van de gewenste kleur. Als u al wel tevreden bent met de kleur of een gekleurde keukenfolie gebruikt, dan hoeft dit niet. Vervolgens brengt u de folie aan, dit gaat het makkelijkste met zijn tweeën. Meet hoeveel keukenfolie u nodig heeft voor het bekleden van de keukenkastjes. Hierna kan het echte bekleden beginnen. Haal een hoekje van het beschermlaagje van de folie af en plaats deze in een beginhoekje. Vervolgens trekt u beetje bij beetje de beschermlaag van de rol en wrijft u de keukenfolie vast.

Inbouwapparatuur vervangen

Wilt u nog meer kosten besparen door een keukenrenovatie? Vervang dan uw inbouwapparatuur. Het klinkt misschien raar, maar oud apparatuur verbruikt een stuk meer energie vergeleken met moderne apparaten. Door het renoveren van uw oude apparaten bespaart u dus uiteindelijk op de energie kosten. Wanneer u een erg handige klusser bent kiest u er wellicht voor om het vernieuwen van de inbouwapparatuur zelf te doen tijdens een doe het zelf middag. Het kan echter moeilijk zijn om een nieuwe magnetron, afzuigkap of vaatwasser in te bouwen in uw keuken omdat er soms aanpassingen gedaan moeten worden aan ontluchting, verlichting en de kast. Het kan daarom verstandig zijn om een hier een vakman voor in te schakelen.

Kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van uw keukenrenovatie? De prijzen voor het opknappen en een renovatie liggen erg aan de wensen van mensen. Wilt u alleen de keukenkastjes vernieuwen? Dan kunt u denken aan lagere investeringskosten. Wanneer u voor een grote keukenrenovatie gaat komt er echter meer aan te pas zoals nieuw inbouwapparatuur en wellicht het renoveren van een werkblad. Dit zult u terugzien in de prijzen van de keukenrenovatie. Wij van Klusjesman Expres adviseren u om diverse offertes aan te vragen bij vakkundige bedrijven uit uw regio. op die manier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en voorkomt u dat u teveel betaalt.

Benieuwd naar exacte prijzen? Vraag offerte aan!

De exacte prijs voor een keukenrenovatie hangt af van de grootte van de klus. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen van uw keukenrenovatie? Vraag kosteloos en vrijblijvend offertes op. Wij sturen u offertes toe zodat u in alle rust de prijzen vergelijkt. Ook voor andere vragen of tips met betrekking tot het vernieuwen, opknappen en renoveren van uw keuken bent u bij ons van harte welkom.