keuken verbouwen

Keuken verbouwen

Wanneer uw huidige keuken niet meer voldoet, dan is het tijd om eens grondig te gaan verbouwen, of enkele facetten te renoveren. Heeft u bijvoorbeeld momenteel een parallel keuken, maar wilt u meer ruimte? Dan kunt u overwegen om een eilandkeuken te laten ontwerpen. Bent u het zat om steeds maar heen en weer te moeten lopen in uw rechthoekige keuken? Vraag dan een specialist om advies bij het maken van een praktischer model. Op deze pagina bieden wij meer informatie over het verbouwproces van ontwerp tot uitvoering. Verder geven wij enkele tips voor het besparen op de kosten, opdat u binnen het vastgelegde budget blijft. Heeft u behoefte aan een geheel gratis en vrijblijvende offerte? Vul dan het offerteformulier in. Wij helpen u graag!

Het maken van een ontwerp

Op internet zijn verschillende keukenontwerp programma’s te vinden. Het is echter aan te raden een design toch in samenwerking met een professioneel klusjesman te bepalen voordat u gaat verbouwen of renoveren. Deze kan u van advies voorzien over de mogelijkheden van uw betreffende ruimte, en weet waar de knelpunten liggen. Zo is het bij het ontwerpen van belang om rekening te houden met de belangrijke leidingen, het eventueel verplaatsen van wanden, en het creëren van aansluitpunten voor elektra, gas en water. Ook de eisen die u aan de ruimte stelt zijn van invloed op het plan. Wilt u bijvoorbeeld in de keuken kunnen eten? Of heeft u veel opslagruimte nodig? Dit alles kan een bepalende factor vormen.

De praktische uitvoering

Het verbouwen zelf zal natuurlijk enige overlast opleveren. Wij proberen echter deze periode zo beperkt mogelijk te houden, en zullen u desgewenst helpen met het opzetten van een tijdelijke keuken. Zo kunt u tijdens het renoveren gewoon zelf eten koken. Wanneer u op voorhand een duidelijk ontwerp heeft gemaakt, dan hoeft u zich ten tijde van het verbouwen nergens druk om te maken. Op basis van uw wensen verplaatsen wij muren, installeren wij een nieuw water- en elektriciteitsnetwerk, en plaatsen wij alle keukenproducten. U kunt snel van een compleet up to date keuken genieten!

Binnen het budget blijven

Het verbouwen of renoveren van een keukenblok kan zeer prijzig zijn. Daarom is het belangrijk dat u op voorhand een zeker budget bepaalt, en dat u zich hieraan houdt. Hieronder volgen enkele tips om te besparen en binnen het budget te blijven:

  • Bedenk wat er binnen de verbouwingskosten valt.
  • Sloop zelf een gedeelte
  • Kies outlet producten
  • Verf de keukenkastjes
  • Vergelijk offertes

Vrijblijvende offerte

Heeft u behoefte aan een prijsindicatie voor het renoveren of verbouwen van uw keukenblok? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij behandelen uw aanvraag zo spoedig mogelijk.