serre

Tips voor het plaatsen van uw serre

Het is altijd aan te raden om een serre te laten plaatsen. U vergroot er niet alleen de leefruimte in uw huis mee, maar de toevoeging van een serre betekent ook automatisch dat u de waarde van uw huis vergroot. Met een serre kunt u bovendien lekker creatief zijn. Klusjesman Expres geeft u tips en ideeën voor het plaatsen van uw serre.

Vierkant of rond?

Wanneer u een serre wilt plaatsen, is het om te beginnen goed om na te denken over het feit of u een ronde of vierkante serre aan wilt laten leggen. Een rond model zorgt voor een klassiek karakter, terwijl een vierkante serre wat moderner is. De ronde serres zijn in feite beter ovaal te noemen, gezien de precieze vorm die ze aannemen. Waar u voor kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren.

Serre of tuinhuisje?

Heeft u een grote tuin, dan kunt u in plaats van (of zelfs: naast) een serre een tuinhuisje aanleggen. Het voordeel van een tuinhuisje is dat u uw leefruimte vergroot, terwijl u er ook automatisch een handig opberghok bij heeft voor uw (tuin-)spullen. Wanneer u hier ook meteen een verwarming aan laat leggen, kunt u genieten van alle gemakken van uw huis in uw tweede, kleine (tuin)huis! Kamperen in eigen tuin wordt gegarandeerd een begrip voor uw kinderen.

Materiaal en kleur

Terug naar een serre maar weer: u heeft ook veel te kiezen op het gebied van de kleur en het materiaal. Kiest u voor een houten serre, dan haalt u een klassiek model in huis. Ook is het mogelijk om te gaan voor een serre van kunststof of zelfs aluminium. Dit zijn modernere materialen, met een hoge isolatiewaarde. U kunt uw serre zowel in het wit schilderen – wat de standaard is, als in een donkerdere kleur. Kiest u voor een donkerdere kleur, dan zorgt u voor een warmer effect. Wit is juist weer fris en spontaan.

Expert inschakelen

Zoveel te kiezen en aan u de keuze! Wilt u echter hulp gebruiken van een expert? De aan Klusjesman Expres gelieerde specialisten geven u graag een gratis advies. Ze kunnen uw serre bovendien op een bekwame manier voor u installeren, zodat u gemakkelijk en snel de aanbouw van uw woning voltooid zult zien. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Bij Klusjesman Expres staat uw belang voorop. Vandaar dat wij alleen samenwerken met de beste klusbedrijven bij u uit de regio, die zorgvuldig zijn geselecteerd.