klusjesman leads

Klusjesman leads: ontvang extra klussen

Hulp nodig bij uw acquisitie? Leadgeneratie is een gemakkelijke manier om nieuwe klanten te werven en uw omzet te verhogen. Bovendien zitten er geen risico’s aan het kopen van klusjesman leads, omdat u een vaste prijs per lead betaalt!

Ook klusjesman leads kopen?

Neem dan snel contact op via het contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk terug om alle mogelijkheden door te spreken.

Op deze pagina leest u meer over klusjesman leads: u leest hoe het kopen van leads in z’n werk gaat en wat de belangrijkste voordelen hiervan zijn!

Wat zijn leads?

Wat zijn leads? Kortgezegd is een lead een geïnteresseerde, potentiële klant. Deze klant doet een offerteaanvraag op één van onze websites voor een klusjesman. Als u besluit om deze klusjesman leads te kopen, ontvangt u deze offerteaanvraag.

Waarom klusjesman leads kopen?

Potentiële klanten bereiken kost veel tijd en energie. Marketing is duur en onvoorspelbaar: u weet niet wat een dure advertentie u oplevert. Leads inkopen is zonder risico omdat u zelf gemakkelijk uw rendement berekent. Leadgeneratie maakt nieuwe klanten werven een stuk gemakkelijker!

Voordelen van onze werkwijze

 • U kiest zelf welke klusjesman leads u koopt.
 • Pay per lead: u betaalt een vaste prijs per lead.
 • Geen abonnement of hoge instapkosten!
 • Leads inkopen op exclusieve basis ook mogelijk.
 • U berekent zelf uw rendement: geen risico’s!

Uw omzet verhogen?

Kom direct in contact met potentiële klanten via onze leadservice!

Probeer gratis!

Hoe werkt het kopen van klusjesman leads?

Als u besluit om leads te kopen dan ontvangt u al snel kwalitatieve offerteaanvragen van potentiële klanten. Dit kan op twee verschillende manieren: op basis van vergelijken of op exclusieve basis. In de meeste gevallen ontvangen klanten maximaal 5 offertes, waaronder die van u. Zij kiezen daarna zelf welke klusser ze inschakelen. Wilt u leads inkopen op exclusieve basis? Dan ontvangt de klant één offerte of bellen ze u voor het maken van een afspraak. Dit maakt uw acquisitie nog gemakkelijker!

Bepaal zelf welke klussen u wilt

Wij genereren heel veel leads, maar zetten natuurlijk alleen leads door van de beste kwaliteit! Alle leads die wij genereren gaan langs ons servicecenter. Zij zetten alleen de meest kwalitatieve leads door. Het voordeel hiervan is dat u zelf bepaalt van welke klussen u leads koopt! U heeft onder meer keuze uit deze klusjesman leads:

 • Schilder leads
 • Keuken leads
 • Kozijnen aanvragen
 • Timmerwerk
 • Loodgieter leads
 • Elektricien aanvragen

Alleen opdrachten uit uw eigen regio

Wilt u alleen nieuwe klanten werven in Noord-Holland? Of bent u geïnteresseerd in klusjesman leads uit Brabant? U ontvangt alleen opdrachten in de regio waar u actief bent. Zo weet u zeker dat elke lead van goede kwaliteit is en kunt u meer omzet draaien. Ontvangt u ondanks de controle van het servicecenter toch een lead die niet binnen uw regio valt? Geen zorgen! Deze kunt u eenvoudig reclameren.

leads kopen klusjesmannen

Neem vrijblijvend contact op!

Geïnteresseerd in leadgeneratie om uw omzet te verhogen? U zit niet aan een duur abonnement vast en u hoeft ook geen instapkosten te betalen. Dit maakt het mogelijk om leads kopen tijdelijk uit te proberen! Sterker nog: de eerste 5 leads ontvangt u helemaal gratis! Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug met alle mogelijkheden.

Bedrijf aanmelden