Klusbedrijf aanmelden – ontvang opdrachten uit uw werkgebied!

Bent u als klusbedrijf geïnteresseerd in deelname aan Klusjesman Expres? Dan heeft u hier de mogelijkheid om zich aan te melden. Rechts van deze pagina ziet u het contactformulier staan. Wanneer u deze volledig invult nemen wij spoedig contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Het is een vrijblijvende aanvraag, dus het verplicht u uiteraard tot niets.

Alleen opdrachten in uw eigen regio

Het unieke van ons systeem is dat u alleen opdrachten (leads) ontvangt uit de regio waarin u werkzaam bent. Wij hebben jarenlange ervaring in het werven van leads voor het MKB. U kunt hier dus van mee profiteren! Op exact dezelfde wijze als u ons gevonden heeft, zijn er dagelijks vele potentiële klanten in uw regio die op zoek zijn naar uw dienst. Dus wilt u extra opdrachten ontvangen in deze moeilijke tijd? Neem dan eens contact met ons op.

Wij hanteren een no-cure, no pay werkwijze. Dus u investeert alleen als u een aanvraag ontvangt. Geen maandelijkse abonnementskosten, flexibele contracten! Heeft u interesse? Vul dan even het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Via Klusjesman Expres brengen wij vraag en aanbod bij elkaar op de klusopdrachten door de lokale ondernemer te laten uitvoeren.

Wilt u ook aangeven wat uw werkgebied is? Dan kunnen wij uw vraag beter beantwoorden.

Vriendelijke groet,
Team Klusjesman Expres

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.