traprenovatie

Trappen

In bijna iedere woning bevindt zich wel een trap, toch zijn ze allemaal verschillend. Er zijn veel verschillende soorten trappen zoals de steektrap, kwarttrap, spiltrap, luie trap en nog veel meer. Al deze trappen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, denk hierbij aan hout, aluminium, glas, enzovoort. Na verloop van tijd worden trappen minder, vooral houten varianten of een trap met laminaat of vloerbedekking. Laat daarom, als ze slijten, een traprenovatie uitvoeren. Het is ook mogelijk om alleen nieuwe trapbekleding te laten leggen, of om een nieuwe trap te laten installeren.

U zoekt een specialist op het gebied van traprenovatie? Klusjesman Expres staat voor u klaar en heeft ruime ervaring in trapbekleding. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bespaar op uw investering!

Traprenovatie

Een traprenovatie kan een hele opgave zijn, dit is namelijk afhankelijk van de staat van de trap. Om alles weer als nieuw te laten lijken, wordt er vaak een likje verf, of laminaat als trapbekleding aangebracht. Bij het verven van de trap moet u wel rekening houden met de droogtijd van de verf, in die tussentijd kunt u niet over de verf lopen. Natuurlijk worden niet alleen de treden betrokken bij een traprenovatie. Denk ook aan de leuning en de stootborden. Tevens is het mogelijk om extra’s aan de trap toe te voegen, zoals spotjes in de treden of stootborden, antislip strips, of een andere trapleuning.

Nieuwe trapbekleding

Het is ook mogelijk om alleen nieuwe trapbekleding te laten leggen. Er zijn veel verschillende soorten bekleding. Het is mogelijk om uw trap met vloerbedekking, vinyl, laminaat, PVC, natuursteen, glas, of met metalen platen te laten bedekken. Enkel de toplaag wordt vernieuwd, toch krijgt de hele trap hierdoor een vernieuwde uitstraling. Vloerbedekking is erg geschikt voor op de treden, het is namelijk zacht en warm aan de voeten, daarnaast heeft u op vloerbedekking meer grip en zult u minder snel uitglijden. Door deze klus aan experts over te laten, zal de trap weer als nieuw worden. Het is ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan, het is namelijk mogelijk om zelf vinyl of vloerbedekking te leggen, een houten of een natuurstenen bekleding komt erg precies en kunt u beter aan de specialisten over laten. Laat u ook informeren over PVC bekleding, dit is sterk in aantocht en is erg sterk. PVC geeft tevens een mooie uitstraling.

Geheel nieuwe trap

Is uw houten trap helemaal af en is hij toe aan vervanging, gaat u dan eerst met onze specialisten om de tafel zitten. Een nieuwe trap is niet zomaar geplaatst, het is verstandig om hier eerst goed over na te denken. Het moet namelijk wel in uw woning passen qua formaat en stijl. Daarnaast moet er ook nagedacht worden over het materiaal van de trap, er zijn namelijk veel verschillende materialen waar de trappen van gemaakt kunnen worden. Maak voor uzelf eerst een schets of een ontwerp van meerdere trappen, zo kunt u voor uzelf een geschikt model uitzoeken. Met deze schets kunt u samen met de experts aan de slag gaan om uw droomtrap te verwezenlijken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag samen met de experts om de tafel om uw plannen te bespreken? Of wilt u de prijs voor een traprenovatie of trapbekleding van laminaat op vragen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, op die manier komt u in contact met de experts die uw wensen kunnen verwezenlijken. Zij hebben ervaring met allemaal verschillende soorten trappen, of het nu gaat om een houten, PVC of een glazen trap, zij kunnen hem plaatsen voor u.