stucadoor klussen

Stucadoren

Stucadoren zorgen ervoor dat uw muren en plafonds netjes en glad worden afgewerkt. Maar dit is niet het enige wat ze doen. Ze kunnen er ook voor zorgen dat uw muren gestuukt worden met een kleurtje of structuur.

Uw huis klaar maken voor de stucadoor

Een stucadoor werkt snel door en zorgt ervoor dat uw muren er al snel weer glad uitzien. Hiervoor is het belangrijk dat u van te voren bent voorbereid op de komst. Stopcontacten dienen van te voren van de muren gehaald te worden. Meubels moeten minimaal 1,5 meter van de muur afstaan en afgedekt worden. Als alles klaar is dan gaat de stucadoor aan de slag om uw muren weer netjes glad te maken. Zodra uw muren glad en sausklaar zijn kunt u er nog voor kiezen om structuur aan te brengen. Dit doet de stucadoor door latex aan te brengen op het stucwerk.

Het stucwerk laten afwerken

Een stucadoor heeft de ervaring om naast het stucwerk de muren ook af te werken. Dit kan door de muren te schilderen of een structuur aan te brengen. Door dit door dezelfde stucadoor te laten doen ziet het er niet alleen netjes uit, maar heeft u ook direct een totaalprijs. Stucadoren zijn echte vakmensen en zelf stucwerk aanbrengen is erg lastig. Het inschakelen van een expert is dan ook aanbevolen als u zelf stucwerk in huis wilt. Via onze website kunt u in contact komen met een echte vakman.

De kosten van stucadoren

De prijs van stucadoren is heel erg afhankelijk van uw wensen. Wilt u stucwerk klaar hebben om zelf te schilderen of wilt u direct een kleurtje? Of wilt u liever structuur in uw stucwerk? Dit zijn allemaal verschillen waardoor de kosten van het stucwerk anders kunnen zijn. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u precies weet wat de kosten zijn van uw stucwerk.

Offerte aanvragen

 

Bij Klusjesman Expres staat uw belang voorop. Vandaar dat wij alleen samenwerken met de beste klusbedrijven bij u uit de regio, die zorgvuldig zijn geselecteerd.

Comments are closed.