aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand is een kostbare investering. Logischerwijs is het daarom verstandig om u goed te laten informeren over de mogelijkheden en kosten van een aanbouw, verbouwing of renovatie. Klusjesman Expres heeft de laatste jaren een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. De voornaamste oorzaak hiervan is dat wij alleen samenwerken met vakkundige klussenbedrijven bij u in de buurt, die bovendien tegen scherpe tarieven goed werk leveren.

Werkwijze

Onze specialisten gaan eerst samen met u om de tafel om in kaart te brengen wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Een goede inventarisatie is een belangrijk onderdeel, door slim te bouwen of op zoek te gaan naar alternatieven kan veel geld worden bespaard. Wanneer duidelijk is vastgesteld wat de gewenste werkwijze is wordt een duidelijk werkplan opgesteld. Aan de hand van duidelijke afspraken wordt een start gemaakt met uw (of inmiddels ons) aanbouw project. Het voordeel van het inschakelen van een gerenommeerd klussenbedrijf is dat alle communicatie verloopt via een aanspreekpunt. Het aanspreekpunt houdt de planning in de gaten, onderhoudt contacten met specialisten en voert de kwaliteitscontrole uit.

Voordelen aanbouw

Een aanbouw biedt u meerdere voordelen indien deze goed is uitgevoerd. Uiteraard creëert een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand ruimte. Ruimte die u kunt gebruiken als leef- of bedrijfsruimte. Bovendien creëert een aanbouw vaak meerwaarde aan uw woning of pand. Een belangrijke voorwaarde hiervan is dat de constructie goed moet zijn, het materiaal geschikt is en de afwerking netjes is.

Contact Klusjesman Expres

Benieuwd naar de mogelijkheden die Klusjesman Expres biedt voor uw aanbouw, renovatie of verbouwing? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Voor ons is geen klus te groot of te klein en zijn u graag en snel van dienst!

Bij Klusjesman Expres staat uw belang voorop. Vandaar dat wij alleen samenwerken met de beste klusbedrijven bij u uit de regio, die zorgvuldig zijn geselecteerd.