Over ons

Klusjesman Expres richt zich op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een vakman. Onze website fungeert als schakel tussen deze twee partijen. Door onze websites bent u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken op prijs, snelheid en vakmanschap. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar op de kosten van uw klus.

Kwaliteit door controle

Door onze samenwerking met diverse bedrijven zijn wij in staat om landelijke dekking te kunnen garanderen. Waar u zich dus ook bevindt, onze experts staan altijd voor u klaar.

  • De aangesloten bedrijven worden continu gecontroleerd op bedrijfsvoering
  • Controle op kwaliteit van het geboden werk
  • U bent verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Gerenommeerde bedrijven

Wanneer een bedrijf niet voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen dan wordt het bedrijf uitgesloten van deelname. Klusjesman Expres werkt dus alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare bedrijven en daar profiteert u van! Bovendien bewijzen de aangesloten bedrijven dagelijks dat goed werk niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Een offerte aangevraagd, en nu?

Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt dan ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag per email. Meerdere bedrijven ontvangen uw aanvraag, dit stelt u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken en advies in te winnen. Vervolgens maakt u een keuze voor de beste vakman, die de opdracht voor u uitvoert.

U hoeft alleen een offerte aan te vragen, de vervolgstappen verzorgen wij, eenvoudig en doeltreffend. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze website, mailt u ons dan op info[at]klusjesman-expres.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Klusjesman Expres, uw klussenbedrijf voor timmerwerk, stucwerk, bestrating, kozijnen, schilderwerk, vloeren, keukens en badkamers. Kortom, voor alle klussen de juiste expertise.