Klusjesman Nijmegen

Bent u al lang van plan om de badkamer te verbouwen, of timmerwerk uit te voeren, maar heeft u er gewoon de tijd niet voor? Wij bieden de oplossing! Elke ervaren vakman uit Nijmegen die zich bij ons klussenbedrijf aangesloten heeft kan alle gewenste klussen voor u uitvoeren tegen aantrekkelijke prijzen. Wanneer u een project heeft dat steeds niet wordt afgerond, of tijdens het karwei tegen een probleem aanloopt, ook dan bent u bij een klusser aan het juiste adres.

Een klusbedrijf van Klusjesman Expres kan u hulp bieden bij onder andere schilderwerk, loodgieterswerk, elektriciteit en onderhoudswerk. Vul u gerust het offerteformulier in voor gratis en vrijblijvende offertes.

Klusjesman Nijmegen

Navigeer op deze pagina naar:

Allround klusbedrijf

Wanneer u contact opneemt met een klusbedrijf in Nijmegen via onze website, dan komt u terecht bij een allround klusjesman. Deze kan u onder andere helpen bij het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk, of het bestraten van uw terras. Het klusbedrijf voert voor u zowel grote als kleine opdrachten uit. Daarnaast is het mogelijk een afspraak te maken met een klusjesman die samen met u bij u thuis in Nijmegen gaat kijken naar de verschillende klussen die zouden moeten gebeuren. Met elkaar kunt u dan een plan opzetten voor de meest noodzakelijke klussen en de kosten die daaraan zijn verbonden.

Ruim 25 jaar ervaring

Alle specialisten die zich bij ons klussenbedrijf hebben aangesloten, hebben gegarandeerd veel kennis en ervaring op hun vakgebied. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat de klussen naar tevredenheid worden uitgevoerd. Een klusbedrijf uit Nijmegen dat zich bij ons wil aansluiten wordt gecontroleerd op de bedrijfsvoering, klanttevredenheid, kwaliteit van de uitvoering en de prijs die hieraan verbonden is. Doordat wij werken met een breed netwerk van specialisten, kunnen deze bij een lastige opdracht met elkaar overleggen. Hierdoor profiteert u in Nijmegen van de expertise van professionals over heel Nederland.


U zoekt een vakman voor uw klus? Wij staan voor u klaar.

Voor klussen van ieder budget de juiste oplossing!

Gratis offertes aanvragen

Scherpe prijzen, uitstekende garantievoorwaarden

Zoals gezegd biedt een klusjesman uit Nijmegen die zich bij ons heeft aangesloten kwaliteitswerk tegen aantrekkelijke prijzen. Om u ervan te verzekeren dat de klus naar wens wordt geleverd, bieden wij tevens uitstekende garantievoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan bemiddeling bij een onverhoopt conflict. Voor u echter direct besluit voor de eerste de beste klusjesman, kunt u beter menig klussenbedrijf uit Nijmegen met elkaar vergelijken. Bij Klusjesman Expres vraagt u geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan via het offerteformulier. Wij staan voor u klaar.

Timmerman Nijmegen

Timmerwerk

Eén van de klussen die een klusjesman voor u uit kan voeren is timmerwerk. Wilt u een nieuwe houten trap? Of moet er iets worden aangepast aan uw parketvloer? Een erkend klusser draait hier zijn hand niet voor om. Een klus op het gebied van timmerwerk kan zich zowel binnen- als buitenshuis bevinden. Timmerwerk buitenshuis omvat bijvoorbeeld het herstel van de gevelbekleding, of het verbouwen van een schuur. De prijs voor het timmerwerk varieert dan ook naar gelang het werk dat gedaan moet worden.

Elektricien Nijmegen

Aanleg elektriciteit

Bij het verbouwen van een woning zult u naast timmerwerk, stucwerk en loodgieterswerk gegarandeerd te maken krijgen met elektriciteitswerkzaamheden. Het kan gaan om het aanleggen van extra bedrading, of het installeren van nieuwe apparaten bij een keukenrenovatie. Wanneer u nieuwe apparaten wilt installeren, is het soms nodig om een extra groepenkast, extra zekeringen of een aardlekschakelaar aan te leggen. Bent u er niet zeker van of u dat veilig en zeker kunt doen? Vraag dan een ervaren klusjesman om hulp.

Led dimmer aansluiten

Het aansluiten van een LED dimmer is een lastig klusje, omdat hiervoor een specifieke berekening van het totale wattage nodig is. Heeft u hier handigheid in? Dan is het zeker een optie om zelf de LED dimmer aan te sluiten. Het grote voordeel van een LED dimmer is dat deze de toepassing van de lampen vergroot: van schemerlamp tot leeslamp. Wees er wel van bewust dat LED lampen een mindere dimbaarheid hebben in vergelijken met gloeilampen. Een LED dimmer heeft daarom een beperkt effect.

Loodgieter Nijmegen

Loodgieterswerk

Onder het loodgieterswerk dat klusbedrijven voor u uitvoeren wordt onder andere het monteren van nieuw sanitair, het leggen van een nieuwe waterleiding, het ontstoppen van de riolering, en het verhelpen van lekkages verstaan. Er is ook een gedeelte van het loodgieterswerk dat u zelf mag uitvoeren, om kosten te besparen. Dergelijk loodgieterswerk omvat zowel het ontstoppen van de afvoer als het opsporen van lekkage. Het is verstandig om een klusser voor het loodgieterswerk in te schakelen zodat u garantie heeft op het werk.

Waterleiding verleggen

Soms is het bij een keuken- of badkamerrenovatie handig om een waterleiding te verleggen. Dit is een lastig klusje, omdat de waterleidingen vaak verder water vervoeren dan u denkt. Het verleggen van één leiding heeft daarom al snel gevolgen voor de watertoevoer of –afvoer van andere delen in huis. Bij het verleggen van de waterleidingen is het bovendien noodzakelijk om rekening te houden met de strenge eisen die hiervoor gelden, met name ten aanzien van legionella besmettingen.

Schilder Nijmegen

Schilderwerk

Gemiddeld moet de buitenkant van uw woning eens in de vijf jaar worden geschilderd. Weinig mensen vinden het schilderwerk een leuke klus. Door hiervoor een klusbedrijf in te schakelen wordt het schilderwerk van uw pand professioneel verzorgd. Hebt u maar een beperkt budget en wilt u het schilderwerk wel overlaten aan een ervaren klusser? Overweeg dan om een winterschilder in te schakelen voor het schilderwerk in Nijmegen. Deze gaat in de wintermaanden aan de slag en kan hierdoor lagere prijzen rekenen voor het schilderwerk.


klusjesman expres recensie“Wij zijn erg tevreden over de aangesloten bedrijven bij Klusjesman Expres Nijmegen. Na tien jaar wouden we de buitenmuur weer een nieuw kleurtje geven. De schilders waar we via jullie site mee in contact zijn gekomen hebben fantastisch werk geleverd!”
M. van der Steen
klusjesman expres recensie“Wij hebben goede ervaring met Klusjesman Expres Nijmegen. Nadat wij diverse offertes hebben ontvangen hebben wij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een klussenbedrijf dat ons van goed advies heeft voorzien voor de verbouwing van onze badkamer.”
Familie Roeselaar

Gang verven

Hoewel veel mensen graag zelf een deel van het schilderwerk in huis afhandelen, neemt dit vaak heel wat tijd in beslag. Zeker bij het verven van complete ruimtes, zoals de woonkamer of gang. Zitten er vele hoekjes en randjes in het schilderwerk van de gang? Schakel dan een erkend klusbedrijf uit Nijmegen in. De vakmannen hebben zo’n vaste hand dat zij niets hoeven af te plakken, en in een middagje ervoor zorgen dat uw gang weer een optimale aanblik biedt.

Tegelzetter Nijmegen

Betegelen

Voor het betegelen van uw badkamer, of het bestraten van uw terras heeft u enige kunde nodig. Bent u aan het klussen begonnen, maar niet tevreden met de uitkomst? Een klusjesman helpt u graag om de klus goed af te ronden. Wilt u toch het tegelwerk van de keukenrenovatie zelf afhandelen? Houd er dan rekening mee dat tegelwanden snel verzakken. Dit kunt u verhelpen met een plankje tegen de onderste rij. Kies ook voor blokjes tussen de tegels om de voeglijnen gelijk te houden voor een optimaal resultaat.

Keuken betegelen

Het betegelen van een keuken is één van die dingen die een aardige prijs met zich meebrengt. Op het moment dat u hier een klussenbedrijf voor inschakelt, dan dient u rekening te houden met prijzen tussen de €550,- en €3500,-. De prijs is opgebouwd uit meerdere factoren: zoals de tegels, het uurloon van de tegelzetter en de extra materialen (voegmiddel, lijm). Omdat de tegels in prijs verschillen van €9,- tot €160,- per m2, ligt de minimale en maximale prijs ver uit elkaar.

Vloeren

Vloeren

Bij het verbouwen van woningen komen meerdere klussen kijken zoals het verven van de wanden en het plafond en het aanleggen van leidingen. Een volgende klus die ook door de medewerkers van een klussenbedrijf wordt uitgevoerd is het aanleggen van vloeren. Hieronder vallen meerdere werkzaamheden zoals het plaatsen van een ondervloer, het aanbrengen van een isolatielaag, het leggen van de topvloer en het onderhoud dat hierbij komt kijken. Een goede vloer vormt een eye catcher in elke ruimte.

Vloerbedekking

Het is tevens mogelijk om voor het leggen van een vloerbedekking de hulp van een klusbedrijf in te schakelen. Deze kunnen binnen een dag de vloerbedekking hebben gelegd, zodat u dezelfde avond nog van de ruimte kunt genieten. Daarnaast is het leggen van de vloerbedekking ook nog te combineren met een traprenovatie of het verbouwen van de woonruimte. Door een vloerbekleding te plaatsen over de trap worden problemen voorkomen. Bij ons klussenbedrijf hebt u de keuze uit vele soorten tapijt.

stucwerk Nijmegen

Stucwerk

Stuken is één van de klussen die u het beste kunt overlaten aan een erkend klusjesman. Dit komt doordat het stucwerk een bepaalde techniek en handigheid vereist. Wij werken met verschillende soorten stucwerk waarmee wij uw wanden verfraaien: kies bijvoorbeeld voor sierpleister of spachtelputz. Naast stucwerk voor binnenshuis werken wij ook met stucwerk voor buitenshuis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kalkpleister en andere vormen van pleisterwerk. Dankzij het stucwerk krijgen uw wanden of plafond een unieke uitstraling.

Kelder stucen

Wij adviseren om voor al het stucwerk een ervaren klussenbedrijf uit Nijmegen in te schakelen, zelfs voor het stucen van de keldermuren. Bij de kelder is de ondersteuning van de vakman niet verplicht voor de aanblik van de muur, maar met name om te kijken naar de vochtigheid van de muren. Een vochtige keldermuur is namelijk een teken van optrekkend grondwater, dat de bouwconstructie zal aantasten. Voor het stucen van de keldermuren gebruikt men daarom meestal een mengsel van kalk en cement.

Keukenrenovatie Nijmegen

Keukenrenovatie

Een volledige keukenrenovatie is een grote klus. Zo valt hier het betegelen van wanden en vloeren onder, maar ook de installatie van nieuw keukenapparatuur en keukenkastjes onder. Laat een klusbedrijf uit Nijmegen de zaken afhandelen voor een optimaal resultaat. Wie wil besparen op de kosten voor de keukenrenovatie kan overwegen om zelf een deel van het werk te doen. Kies er voor om het schilderwerk of timmerwerk uit te voeren, en laat het loodgieterswerk en stucwerk voor de keukenrenovatie over aan een erkend klusser.

Keukenblad vervangen

Ligt in uw keuken al jarenlang hetzelfde keukenblad, zitten er scheuren of andere beschadigingen in? Dan is het zaak om deze spoedig te vervangen. Een gescheurd keukenblad biedt namelijk een hoog risico op bacteriën en daarmee op onhygiënische situaties. Het plaatsen van een nieuw keukenblad kost tussen de €75,- en €400,- per strekkende meter. Dit is volledig afhankelijk van het materiaal dat u kiest voor het oppervlak. Kunststof is het goedkoopst, zeepsteen de duurste oplossing.

Traprenovatie Nijmegen

Traprenovatie

Bent u het tapijt op de trap zat, of wilt u het risico op uitglijden over het laminaat verkleinen? Voer dan een traprenovatie uit. Laat overzet traptreden plaatsen, of kies voor het leggen van een loper. Een klusser kan u advies geven over de kosten voor een traprenovatie in uw woonsituatie. Onder een traprenovatie vallen diverse klussen, zoals het vervangen van de trapleuning, het herstellen van houten treden, of de plaatsing van een volledig nieuwe trap. Een traprenovatie kan daarom meerdere dagen duren.

Trap bekleden met laminaat

Tegenwoordig bestaan er vele materialen waarmee een traprenovatie uit t voeren is. Eén van de populairste producten is laminaat. Dit komt doordat laminaat verkrijgbaar is in een groot assortiment aan designs, en daarbij gemakkelijk te reinigen is. Het nadeel van laminaat op de trap is dat het geen bijdrage levert aan de geluidsdemping van het traplopen. Overzettreden van laminaat levert men standaard in 100×30 cm voor rechte treden en 130×40 voor draaiende treden. Uw trap is bij ons in goede handen.

Badkamerrenovatie Nijmegen

Badkamer verbouwen

Uit onderzoek blijkt dat het gemiddeld eens in de 15 jaar nodig is om het sanitair te vervangen. Een klusjesman van een klussenbedrijf uit Nijmegen helpt u hierbij met alle plezier, en zorgt dat de installatie snel en soepel verloopt. Het verbouwen van een badkamer heeft heel wat voeten in aarde, zeker wanneer u kiest voor een volledige verbouwing. Wie enkel een beperkt budget heeft moet de mogelijkheden goed bekijken en enkel een klusser inschakelen voor een deel van het werk.

Inloopdouche plaatsen

Wist u dat er bij het verbouwen van de badkamer vele alternatieven bestaan voor de eenvoudige douchebak? Zo bestaat er natuurlijk de douche in het bad, maar ook de zogeheten inloopdouche. Een inloopdouche is een douche waarbij er geen sprake is van drempels of opstapjes. Dit maakt de inloopdouche zeer geschikt voor toepassing in seniorenwoningen of bij woningen voor mensen die slecht ter been zijn. Een inloopdouche is lastig te installeren, daarom is de ondersteuning van een ervaren klusjesman aan te raden.

Hovenier Nijmegen

Hovenier

Een klusser die zicht specifiek richt op klussen in de tuin of op het terras noemt men ook wel een hovenier. Een hovenier zorgt onder meer voor het onderhoud van tuinen, maar legt ook nieuwe tuinen aan of ontwerpt een tuin die bij uw wensen aansluit. Een hovenier heeft daarbij verstand van vrijwel alle planten en bloemen, de opties voor vijvers en sloten, en de kosten die hiermee gepaard gaan.

Tuin aanleggen

Bent u op zoek naar een erkend hovenier of ervaren tuinman voor het ontwerpen en aanleggen van een tuin bij uw woning in Nijmegen? Ook daarvoor bent u bij Klusjesman Expres aan het juiste adres. Een tuinspecialist gaat graag met u in overleg over het ontwerp dat u wilt. Hebt u behoefte aan een heleboel groen in de tuin, of is een terras meer naar uw wensen? Na het maken van het ontwerp gaat onze klusser aan de slag met het daadwerkelijke tuinwerk.

Bestrating Nijmegen

Bestrating

Bent u net in Nijmegen komen wonen en wilt u naast het huis zelf ook het erf naar uw wensen aanpassen? Dan zult u waarschijnlijk een stuk willen bestraten. Binnen de term bestrating valt niet alleen het aanleggen van een oprit, maar ook het betegelen van een terras of het leggen van een tuinpaadje van kiezels of houtsnippers. Hoewel het bestraten zelf niet een heel ingewikkelde klus is, dient u wel te zorgen voor een optimale voorbereiding. Dit betekent bijvoorbeeld dat de afwatering moet kloppen.

Terrastegels leggen

Gaat u een deel van de tuin vervangen door een terrasgedeelte? Het leggen van terrastegels is in verschillende verbanden mogelijk. Het legverband dat de experts uit Nijmegen het meest toepassen bij kleine terrastegels is het elleboogverband, hierbij staan klinkers haaks op elkaar. Een andere optie is het blokverband, waarbij wij twee tegeltjes naast elkaar leggen om een patroon te vormen. Houdt u van afwisseling en kleur? Overweeg dan een wildverband te laten leggen, dit levert altijd een uniek resultaat.

Kozijnen Nijmegen

Kozijnen

De kozijnen bij een woning vormen onderdeel van de aanblik van het pand, en moeten in goede staat verkeren voor een optimaal wooncomfort. Dit betekent bijvoorbeeld dat u de kozijnen eens per jaar moet controleren op beschadigingen en houten raamkozijnen dient u eens per vijf jaar te schuren en verven. Hebt u liever vakkundige hulp bij één van deze werkzaamheden? Het is mogelijk om de medewerkers van een erkend klussenbedrijf uit Nijmegen voor dit werk in te zetten.

Schuifpui plaatsen

Naast het plaatsen van kozijnen, is het tevens een optie om een klusbedrijf in te schakelen voor het monteren van een schuifpui. Een schuifpui is een deur die toegang biedt aan het terras of balkon. Het voordeel van een schuifpui is dat het geen ruimte in huis inneemt, doordat de deur op zij schuift. Zorg er wel voor dat u bij het monteren van de schuifpui kiest voor extra hang- en sluitwerk om de veiligheid van uw pand te blijven garanderen.

Dakgoten Nijmegen

Dakgoten

Naast de kozijnen zorgen ook de dakgoten voor een deel van de uitstraling van uw huis of bedrijf. Naast dat het nodig is om de dakgoten aan de buitenzijde te reinigen, is ook een periodieke reiniging van de binnenzijde noodzakelijk voor een goede werking van het hemelwaterafvoer. Dit betekent dat vuil en bladeren verwijderd worden en dat u ervoor zorgt dat de regenpijpen niet verstopt raken. Desgewenst kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten bij een klusjesman uit de regio.

Regenpijp ontstoppen

Veel van onze klanten uit Nijmegen voeren zelf een deel van het dakonderhoud uit, zoals het verwijderen van bladeren uit de dakgoten of het ontstoppen van de regenpijp. Soms wil het ontstoppen van de regenpijpen echter niet lukken, bijvoorbeeld door een dikke verstopping, of vanwege een grindophoping bij de afvoer. Een klusjesman uit ons netwerk kan de regenpijp voor u doorzagen, ontstoppen en opnieuw plaatsen om in korte tijd het probleem te verhelpen.

Woning isoleren Nijmegen

Huis isoleren

Om de isolatiewaarde van uw woning in Nijmegen te verbeteren zijn er diverse opties mogelijk. Zo helpt een klusser uit ons netwerk u graag met een dakisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie of vloerisolatie. Welke variant het beste geschikt is voor u, is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden van het pand. Zo is maar in een beperkt aantal gevallen een spouwmuurisolatie een optie, en kent ook een vloerisolatie diverse voorwaarden. Bij ons klussenbedrijf hebben wij een ruime kennis van de verschillende isolatiesoorten die bij een woning kunnen toepassen.

Verlaagd plafond maken

Door een verlaagd plafond wordt de ruimte binnenshuis iets beperkt, maar profiteert u van een mooie afwerking, minder vuil en stof, en een eenvoudiger elektriciteitsnetwerk. Daarnaast zal een verlaagd plafond isolatie vergemakkelijken. Dit beteken dat zowel de geluidsisolatie als warmte-isolatie zal verbeteren. Bent u begonnen aan het verlagen van het plafond maar loopt u tegen problemen aan? Een klusjesman maakt de klus graag voor u af.

Houten carport bouwen

Het maken van een houten carport is een taak waarvoor u de ondersteuning van een klusbedrijf handig is. De meest standaard carport bestaat uit enkele houten palen en een golfplaten dak. Het is echter ook een optie om uw carport te voorzien van een puntdak in plaats van een plat dak. Op deze manier creëert u naast een overdekking ook extra opslagruimte. Beschikt u over meerdere voertuigen? Overweeg dan om een dubbele carport te laten bouwen als de ruimte het toelaat.

Klusbedrijf Nijmegen

Kom in contact met een vakman!

Om u te verzekeren van een goede hulp bij het uitvoeren van een klus raden wij aan het offerteformulier in te vullen. Vraag met één muisklik gemakkelijk meerdere offertes aan. Zo komt u snel in contact met ervaren klusjesmannen uit de regio Nijmegen. Geef uw wensen voor één of meerdere klussen aan. Wij zorgen dat u binnen korte tijd diverse offertes krijgt toegestuurd van klusbedrijven uit uw omgeving. Vergelijk deze op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor het klusbedrijf dat het beste bij u past.


Benieuwd naar de prijzen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Vergelijk het aanbod en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen