renovatie

Renovatie

Een renovatie, restauratie of verbouwing van uw woning, appartement of bedrijfspand is een ingrijpende ingreep. De experts van Klusbedrijf Expres beginnen daarom eerst altijd met het inventariseren van uw wensen, daarnaast wordt de huidige situatie in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt de woning vervolgens opnieuw ingedeeld. Dit is een essentieel onderdeel. Door uw renovatie goed te doordenken en slim te bouwen kunt u namelijk veel geld besparen.

Jarenlange ervaring in renovatie

Klusjesman Expres werkt alleen samen met betrouwbare en ervaren bouwbedrijven. Door deze ruime ervaring in renoveren, restaureren en verbouwen zijn onze bouwexperts bovendien in staat om tegen concurrerende prijzen te werken. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan.

Voor ieder budget

U kunt bij ons terecht voor een casco renovatie, maar ook voor een luxueuze afwerking. Door goed naar u te luisteren, met u mee te denken en door u alternatieven aan te bieden zijn onze bouwbedrijven in staat om uw woning op vakkundige wijze te renoveren, ongeacht uw budget. Door innovatief te werken is er vaak meer mogelijk dan u denkt.

Planning en uitvoering

Tijdens de renovatie treedt het door u aangewezen bedrijf op als hoofdaannemer. Wij bewaken het budget, zorgen dat de planning wordt nageleefd, houden contact met de benodigde specialisten en zorgen voor kwaliteitscontrole. Tijdens uw renovatie nemen wij u dus zoveel mogelijk werk uit handen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken.

Bij Klusjesman Expres staat uw belang voorop. Vandaar dat wij alleen samenwerken met de beste bouwbedrijven bij u uit de regio, die zorgvuldig zijn geselecteerd.

Onze expertise

Bij Klusjesman Expres kan u terecht voor zowel grote als kleine opdrachten. In de loop der jaren hebben onze specialisten al vele verschillende opdrachten mogen uitvoeren. Onderstaand een overzicht van de expertisegebieden die wij inzetten om iedere verbouwing, renovatie, aanbouw of nieuwbouw tot een succes te maken:

  • Aanbouw, renovatie, verbouw en nieuwbouw
  • Aannemer- en timmerwerkzaamheden
  • Schilder- en stucwerken
  • Loodgieter en elektriciens
  • Dakkapellen en kozijnen
  • Badkamers en keukens

Klusjesman Expres is al jarenlang een begrip in de wereld van renovatie, verbouwing, aanbouw en nieuwbouw. Laat u overtuigen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!