Klusjesman Groningen

Bent u woonachtig in Groningen of omgeving en op zoek naar een ervaren timmerman, loodgieter of klusjesman? Zoek dan niet verder! Klusjesman Expres is een netwerk van klusbedrijven in Groningen en omstreken en kan u met allerlei klussen van dienst zijn.

Wilt u meerdere offertes ontvangen? Of wilt u graag advies over een uit te voeren opdracht? Geen probleem. De klussers uit ons netwerk bieden u graag ondersteuning bij timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, stucwerk en een eventuele keuken- of traprenovatie.

Klusjesman Groningen

Navigeer op deze pagina naar:

Allround klusbedrijf

Klusjesman is een divers beroep; een specialist die alle mogelijke klussen in of rondom uw woning kan uitvoeren. Ga dus niet langer zelf aan de slag maar bespaar u de moeite; schakel een klusbedrijf in die precies weet welk materiaal waarvoor gebruikt moet worden en de klus kan klaren op een professionele wijze en van uitstekende kwaliteit. Welke klussen de klusjesman allemaal kan doen? Denk bijvoorbeeld aan klussen waarbij onder meer timmerwerk, schilderwerk, sloopwerkzaamheden, stucwerk en loodgieterwerk zijn gemoeid. Ook voor elektra klussen kunt u denken aan een klusbedrijf. Heeft u een groter project in gedachten of juist een kleinere klus? Voor elke soort kunt u een klusbedrijf in Groningen inschakelen, we zijn u graag van dienst. Wij leveren gegarandeerd hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs.


U zoekt een vakman voor uw klus? Wij staan voor u klaar.

Voor klussen van ieder budget de juiste oplossing!

Gratis offertes aanvragen

Vakmanschap gegarandeerd

Alle bedrijven die bij ons zijn aangesloten ondergaan regelmatig strenge kwaliteitscontroles. Dit betekent voor u dus gegarandeerde kwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Elke klusser uit ons netwerk heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied, en zal u zeker snel en vakkundig helpen. Specialisten van een klusbedrijf zorgen ervoor dat u binnenkort weer van een optimaal wooncomfort geniet!

Timmerman Groningen

Timmerwerk

Een klusjesman kan diverse vormen van timmerwerk voor u uitvoeren. Denk hierbij onder meer aan het plaatsen van houten kozijnen, het onderhouden van de gevelbekleding of het ontwerpen van meubels op maat. Andere vormen van timmerwerk zijn het herstellen van gevelbekleding of het verbouwen van een schuur. Omdat het timmerwerk sterk varieert in grootte, zijn de kosten ook zeer variabel. Door zelf een deel van het timmerwerk uit te voeren kunt u aanzienlijk besparen op de uiteindelijke arbeidskosten. De materiaalkosten blijven wel gelijk.

Elektricien Groningen

Aanleg elektriciteit

Wie zijn woning laat verbouwen, of een keukenrenovatie plant, zal te maken krijgen met verscheidene vormen van elektriciteitswerkzaamheden, zoals het vervangen van stopcontacten of het plaatsen van extra bedrading. Het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk, het toevoegen van een groepenkast of het installeren van verlichting vereist enige kennis en handigheid. Het zij bovendien klussen waarbij u zeer voorzichtig te werk moet gaan. Vraag een klusjesman om hulp voor een veilig resultaat.

Led dimmer aansluiten

In sommige gevallen is de felle verlichting in uw woonkamer een doorn in uw oog. ’s Avonds bij het eten, bijvoorbeeld, of als u een feestje organiseert. Een led dimmer is dan een goede oplossing. Met het aansluiten van een led dimmer ontstaat er de mogelijkheid om de verlichting te verlagen. Heeft u ervaring met klussen met elektriciteit? Dan kan u de led dimmer zelf aansluiten. Geen ervaring met deze klus? Kom dan via ons offerteformulier in contact met meerdere klussenbedrijven uit uw regio.

Loodgieter Groningen

Loodgieterswerk

Het werk van een loodgieter kent meerdere facetten. Zo kan een specialist op het gebied van loodgieterswerk u helpen bij het ontstoppen van de afvoer, of met het controleren van de riolering op slijtage. Andere soorten klussen waarvoor u een loodgieter kunt inschakelen zijn het vervangen van de rioleringsbuizen of het plaatsen van sanitair. Ook bij een keukenrenovatie of het verbouwen van een badkamer komt heel wat loodgieterswerk kijken. Een deel van dit loodgieterswerk kunt u eigenhandig afhandelen, zoals het ontstoppen van de gootsteen met een ontstopper of trekveer.

Waterleiding verleggen

Toe aan een badkamerrenovatie? Dan is dit het ideale moment om de inrichting volledig opnieuw aan te pakken. Sloop het bad dat nooit gebruikt wordt en vervang het met een moderne inloopdouche of laat een tweede toilet installeren. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u de waterleiding laat verleggen. Als u deze klus overlaat aan een klusser uit ons netwerk, dan zal deze de waterleiding in de muur verleggen. Dit creëert een strak en modern resultaat waarbij u geen last heeft van zichtbare leidingen.

Schilder Groningen

Schilderwerk

Door het schilderwerk binnenshuis eens in de zeven jaar bij te werken, zorgt u voor een verlening van de levensduur van de wand. Voor buitenshuis geldt dat het schilderwerk minimaal eens in de vijf jaar nodig is. Een klusjesman kan u hierbij ondersteunen of voor u het werk uit handen nemen. Hebt u maar een beperkt budget, maar wilt u toch het schilderwerk in Groningen overlaten aan een erkende klusser? Overweeg dan om een winterschilder in te zetten. Dit kan tot wel 25% schelen.


klusjesman expres recensie“Wij hebben goede ervaring met Klusjesman Expres Groningen. Nadat wij diverse offertes hebben ontvangen hebben wij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een klussenbedrijf dat ons van goed advies heeft voorzien voor de verbouwing van onze badkamer. Alles is naar tevredenheid verbouwd tegen een goede prijs.”
Familie Roeselaar
klusjesman expres recensie“Wij zijn erg tevreden over de aangesloten bedrijven bij Klusjesman Expres Groningen. Op basis van meerdere adviezen hebben wij een keuze gemaakt voor een klussenbedrijf dat ons van goed advies heeft voorzien voor de verbouwing van de keuken. De afspraken zijn nagekomen en de offertes waren scherp!”
Familie de Haan

Gang verven

Hoe klein de ruimte ook is, een gang is belangrijk om goed af te werken als u een goede binnenkomer wilt creëren. Met het verven van de wanden kan u de positieve kanten van de gang complimenteren en tegelijkertijd de negatieve punten maskeren. Heeft u een hoge hal? Door de langste wanden te verven met een lichtere kleur lijkt de ruimte groter. Als de hal aansluit aan de woonkamer is het daarentegen juist belangrijk om deze te verven in de stijl van de rest van de woning.

Tegelzetter Groningen

Betegelen

Het betegelen van wanden en vloeren is een klus die weinig kennis vraagt, maar wel veel uren in beslag neemt. De professionals van een ervaren klussenbedrijf uit de regio Groningen kunnen uw badkamer of keuken in korte tijd betegelen tegen aantrekkelijke prijzen. Gaat u zelf aan de slag? Hou er dan rekening mee dat de onderste rij wandtegels vlug verzakt. De medewerkers van ons klusbedrijf kunnen niet alleen binnenshuis betegelen, ook de bestrating van uw oprit is bij ons in goede handen.

Keuken betegelen

Inmiddels is er ontzettend veel mogelijk voor de achterwand van de keuken. Tegels worden vaak als ouderwets beschouwd, maar juist met wandtegels kan u een heleboel kanten op. U bent al lang niet meer beperkt tot kleine, vierkante tegels. Vraag een klusser eens naar unieke wandtegels, kies voor een afwijkende kleur voeg of laat de keuken betegelen met een uniek patroon. Voor €25,- tot €40,- huurt u een ervaren klussenbedrijf in, die de achterwand met zorg betegeld.

Vloeren

Vloeren

De keuze voor vloerbedekking is er één die de uitstraling van de gehele woning bepaalt. Als de vloer eenmaal ligt zal deze niet snel vervangen worden, daarom is het belangrijk om deze keuze goed doordacht te maken. Er is een hoop mogelijk: klik laminaat, tapijt, een hardhouten vloer of zelfs PCV of zeil. Het voordeel hiervan is, is dat er voor elk budget een geschikte vloerbedekking te vinden is. Een klussenbedrijf legt de nieuwe vloerbedekking, afhankelijk van het materiaal, al vanaf €12,- tot €40,- per vierkante meter!

Vloerbedekking

Een klusbedrijf uit Groningen die zich bij ons samenwerkingsverband aansluit is allround beschikbaar. Dit betekent dat er ook voor het leggen van de vloerbedekking of parket een klusser naar u toe kan komen om de klus snel en vakkundig af te handelen. Het leggen van de vloerbedekking vormt meestal onderdeel van een grotere klus zoals het verbouwen van de woonkamer of een traprenovatie. Dankzij de nieuwe vloerbedekking krijgt uw woonkamer een warme uitstraling.

stucwerk Groningen

Stucwerk

De afwerking van wanden kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo is het mogelijk om de muur te behangen of te schilderen. Daarnaast is stucwerk . De term stucwerk staat voor het aanbrengen van een sierpleister of ander pleisterwerk op de wanden. Dit heeft een uniek resultaat met een lange levensduur. Voor binnenshuis werken wij met verscheidene soorten stucwerk. Naast het al genoemde sierpleister, zijn ook spachtelputz en gespoten latex een optie. Voor buitenshuis gelden andere vormen van stucwek, zoals kalkpleister.

Kelder stucen

Wanneer u de kelder wilt gebruiken als woonruimte, dan is het belangrijk dat de betonnen muren er fris uitzien. Met schilderen alleen lost u de vochtproblemen niet op, daarom is het verstandig om een klussenbedrijf in te schakelen voor het stucen van de wanden. Het stucen gebeurt op één van twee manieren: met een afwerking met dampdoorlatende pleisterlaag of met het aanbrengen van een zoutsanering. In het laatste geval worden uitbloeiingen verholpen zodat de betonnen muur weer een strakke uitstraling krijgt.

Keukenrenovatie Groningen

Keukenrenovatie

Een keukenrenovatie kent vele facetten. Zo is het mogelijk de renovatie te beperken tot de keukenkastjes of het werkblad, maar kan ook een volledige keukenrenovatie noodzakelijk zijn. Bij een volledige keukenrenovatie voeren de medewerkers van ons klussenbedrijf zowel het timmer-, schilder- en loodgieterswerk uit, en plaatsen zij tevens het gewenste keukenapparatuur. Wil u besparen op de investering in de keukenrenovatie? Kijk dan bij een outletwinkel in de regio van Groningen, hier vindt u keukenonderdelen van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Keukenblad vervangen

In sommige gevallen is de keuken nog niet volledig naar uw smaak, maar is een volledige keukenrenovatie geen optie. Wanneer u in een huurhuis woont, bijvoorbeeld. Om de keuken te renoveren zonder te veel geld uit te geven, kan een klusbedrijf uw keukenblad vervangen. Het aanzicht van de keuken wordt volledig getransformeerd: kies voor een houten keukenblad voor een warme uitstraling, of laat een betonnen keukenblad plaatsen voor een modern karakter.

Traprenovatie Groningen

Traprenovatie

Zijn de treden van uw trap versleten, of bent u uitgekeken op de huidige trapbekleding? Laat een specialist dan een traprenovatie verzorgen. Een klusser van ons klussenbedrijf in Groningen kan de trap binnen korte tijd in optimale staat brengen. Een traprenovatie neemt meestal een paar dagen in beslag. Dit komt doordat in de meeste gevallen een traprenovatie bestaat uit diverse onderdelen: het verwijderen van de oude trapbekleding, het schuren en verven van de trap en eventueel het aanbrengen van een traploper of trapbekleding. Deze zijn er in hout, tapijt of pvc.

Trap bekleden met laminaat

Trapbekleding is essentieel wanneer u slijtage aan de traptreden wilt voorkomen. Een populaire bekleding op dit moment is laminaat. Een open trap bekleedt een klusbedrijf al vanaf €1.400,-. Bij een gesloten trap liggen de kosten voor het bekleden rond de €2.400,-. Met behulp van overzettreden wordt de bekleding op de trap vast gezet. Het bekleden van de trap duurt gemiddeld niet langer dan een dag, zodat u er nog dezelfde avond gebruik van kan maken.

Badkamerrenovatie Groningen

Badkamer verbouwen

Door de badkamer te verbouwen verhoogt u het wooncomfort aanzienlijk. Zo kunt u tijdens de verbouwing de looproutes optimaliseren, of bijvoorbeeld een dubbele wastafel creëren. Wat uw wensen ook zijn, een klusjesman kan zowel advies als praktische hulp bieden. Bij het verbouwen van de badkamer is het tevens een optie om een alternatieve vorm van verwarming aan te leggen. Kies onder meer voor een vloerverwarming of een radiator die tevens een handdoekrek is om zo ruimte te besparen. Ideaal voor kleine badkamers!

Inloopdouche plaatsen

Eén van de klussen die menig klusbedrijf uit onze database vaak uitvoert, is het installeren van een inloopdouche. Wij zien steeds vaker dat het ongebruikte bad in de badkamer wordt vervangen door een grote doucheruimte. Een inloopdouche is geschikt voor mensen van alle leeftijden, ook kinderen en ouderen die slecht ter been zijn. Wilt u wat extra luxe in de badkamer? Laat de inloopdouche dan uitrusten met een regendouche of een geïntegreerd licht- en geluidssysteem.

Hovenier Groningen

Hovenier

Ook voor klussen buitenshuis is het mogelijk om een klussenbedrijf in te schakelen. Onder hovenierswerk vallen vele werkzaamheden. Zo legt een klusser in slechts een paar dagen tijd een compleet terras of oprit aan. Heeft u een nieuwe tuin en bent u geïnteresseerd in een nieuwe inrichting? Een vakman zal in overleg een ontwerp op maat schetsen voor uw nieuwe tuin. Door gebruik te maken van doorkijkjes lijkt een kleine tuin optisch groter, wat vooral van pas komt als u in de stad woont.

Tuin aanleggen

Een tuin aanleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Zo zorgt een groot aantal van onze klanten uit Groningen voor hun eigen tuin. Kunt u wel enige hulp gebruiken bij het aanleggen van een vijver of het maken van een tuinpad? Stel u dan in verbinding met ons klusbedrijf voor tips en ondersteuning. Bij het aanleggen van een tuin zullen wij altijd eerst met u in overleg gaan voor het ontwerp. Wilt u bijvoorbeeld een prieel of meer groen? Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Ook bestrating van de tuin is een optie.

Bestrating Groningen

Bestrating

De bestrating van een oprit vereist enige handigheid. Zo moet u ten eerste de grond voorbereiden, en is ook het aanstampen van de stenen een grote noodzaak. Het aanleggen van het terras is iets minder ingewikkeld, omdat de ondergrond daarvoor minder draagkracht moet hebben. Met het bestraten van het terras creëert u een heel ander soort uitstraling bij uw woning in Groningen. De kosten voor het laten bestraten van de oprit zijn afhankelijk van verschillende zaken. Onder meer het soort stenen is van invloed.

Terrastegels leggen

Laat u een terras aanleggen? Dan heeft u ongetwijfeld ontzettend veel keuze uit verschillende terrastegels. Welke terrastegels de beste optie zijn is natuurlijk afhankelijk van uw smaak. Grote, vierkante terrastegels laten de tuin vaak groter lijken, maar met kleinere klinkers kan u mooie patronen laten leggen. Voor het leggen van de tegels betaalt u gemiddeld €10,- tot €20,- per vierkante meter. Hier komt de prijs voor de terrastegels echter nog bij.

Kozijnen Groningen

Kozijnen

Hebt u houten kozijnen bij uw woning in Groningen, en wilt u zorgen voor een betere isolatiewaarde van het pand? Dan adviseren wij de houten raamkozijnen te vervangen door een kunststof variant. Kunststof biedt een zeer goede isolatie, en vereist weinig onderhoud. Wilt u uw huidige raamkozijnen onderhouden voor een optimale levensduur? Dan geldt dat u deze jaarlijks moet controleren op eventuele beschadigingen. Het is mogelijk om hiervoor de hulp van een erkende klusjesman in te schakelen, voor een optimaal resultaat.

Schuifpui plaatsen

Bent u de donkere hoekjes in huis zat en wilt u meer daglicht realiseren? Overweeg dan eens het plaatsen van een schuifpui. U krijgt veel meer daglicht in huis, wat uw gezondheid ten goede komt. Daarnaast is het een goede investering, omdat het de waarde van uw woning verhoogd. Het installeren van een schuifpui vereist echter behoorlijk wat voorbereidingen. Om er zeker van te zijn dat de pui correct geplaatst wordt geeft u deze klus daarom het beste uit handen.

Dakgoten Groningen

Dakgoten

Het reinigen van de dakgoten is een klus die u jaarlijks moet uitvoeren. Het schoonmaken van de dakgoten doet u door een schepje en tuinslang te gebruiken. Wij adviseren om altijd op een stevige ladder of steiger te staan, zodat u het klussen veilig kunt afhandelen. Naast het reinigen van de dakgoten, zijn er verscheidene andere klussen zoals het ontstoppen van de regenpijpen of het plaatsen van bladroosters. Een medewerker van een erkend klusbedrijf kan deze werkzaamheden snel en vakkundig voor u uitvoeren.

Regenpijp ontstoppen

De regenpijp is een plek die makkelijk verstopt raakt. Door bladeren of takken stroomt het water niet meer de grond in, waardoor u risico loopt op lekkages. Om een verstopte regenpijp te voorkomen gebruikt u een dakgootrooster die voorkomt dat vuil niet in de regenpijp terecht komt. Is de hemelwaterafvoer toch verstopt? Laat dan een vakman de pijp doorspoelen met een hogedrukspuit. Hierdoor komt de verstopping los, waarna het hemelwater weer afgevoerd kan worden.

Woning isoleren Groningen

Huis isoleren

Een klusjesman kan niet alleen kleine klussen buiten- en binnenshuis voor u uitvoeren. Hij kan u tevens van dienst zijn bij het isoleren van uw gevel, dak, vloer of spouwmuur. Het toepassen van isolering bij uw (bedrijfs)pand in Groningen brengt diverse voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan een hoge besparing op de stookkosten en het verminderen van geluidsoverlast. Daarnaast kan een spouwmuurisolatie al binnen een dag worden uitgevoerd door een klusser uit ons netwerk. U geniet in korte tijd weer van een optimaal wooncomfort!

Verlaagd plafond maken

Door het plafond te verlagen is het mogelijk om toch elektriciteitsdraden door te trekken, en voorkomt u vallende stofdeeltjes van houten balken. Het verlagen van plafonds is niet gemakkelijk, en kan daarom het beste worden overgelaten aan een erkend klussenbedrijf uit Groningen. Andere voordelen van een verlaagd plafond zijn een betere warmte-isolatie en verbetering van de geluidsisolatie. Tevens is een mooie verlichting van de eettafel of zithoek een optie. De kosten voor het verlagen van het plafond zijn meestal niet heel hoog.

Houten carport bouwen

Een carport is de ideale manier om uw auto of caravan droog te kunnen stallen. Een carport komt echter in vele soorten en maten, waardoor het tevens mogelijk is om een carport te bouwen voor uw fiets, motor en zelfs voor het stallen van uw tuinmeubilair of gereedschap. Zelf bouwen is mogelijk, maar houd er rekening mee dat u er langer mee bezig bent dan een ervaren klusser. Laat u het uitbesteden? Dan is de carport in hooguit twee dagen klaar voor gebruik!

Klusbedrijf Groningen

Kom in contact met een vakman!

Hebt u vragen over het onderhoud van de buitenzijde van uw woning? Wilt u weten wat de medewerkers van een erkend klusbedrijf voor u kunnen betekenen op het gebied van loodgieter- of schildwerk? Of hebt u behoefte aan een prijsindicatie voor de diensten van een klusser uit ons netwerk? Vul dan vandaag nog geheel vrijblijvend het offerteformulier in. Wij zorgen dat uw hulpvragen snel bij erkende klusjesmannen uit Groningen en omgeving terecht komt. De specialisten sturen u desgewenst geheel gratis een offerte op maat toe. Vergelijk en bespaar op de uitvoer van uw klus!!


Benieuwd naar de prijzen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Vergelijk het aanbod en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen