timmerwerk

Timmerwerk

Onder timmerwerk worden alle houten producten in huis verstaan. Denk hierbij aan meubels en parketvloeren, maar ook aan houten wanden of kozijnen en deurposten. Hoewel houtwerk vaak een lange levensduur kent, is het wel van belang dat u deze goed onderhoudt. Daarnaast kan het voorkomen dat enkele houtproducten, zoals bijvoorbeeld een trap, aan slijtage onderhevig zijn. Bij Klusjesman Expres bent u aan het juiste adres voor zowel het onderhoud als de productie van al uw timmerwerk. Onze vakmannen helpen u graag van ontwerp tot uitvoering, en dienen u graag van advies. Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Vul dan het offerteformulier in. Wij beantwoorden uw hulpvraag zo spoedig mogelijk!

Al uw timmerwerk

Onze specialisten kunnen u assisteren bij verschillende vormen van timmerwerk. Wilt u graag een houten voorzetwand? Of wilt u de huidige houten trap renoveren? Alles is mogelijk. In onderstaand overzicht krijgt u enig inzicht wat wij voor u kunnen betekenen.

Trappen

Houten trappen zijn zeer gewenst, en zijn in diverse houtsoorten en designs leverbaar. Een trap van hout is zeer langdurig te gebruiken, maar moeten goed worden onderhouden om slijtage te voorkomen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door de trap te lakken, of een trapbekleding eroverheen te leggen.

Kozijnen en deuren

Hoewel in de afgelopen tijd kunststof steeds vaker wordt gebruikt als materiaal voor kozijnen, hebben houten kozijnen nog steeds niet hun charme verloren. Bent u op zoek naar een rustieke sfeer, dan kan dit worden verkregen door zowel uw kozijnen als deurposten van hout te laten maken.

Wanden en vloeren

Hoewel in veel woningen vloeren van hout zijn en worden geplaatst, is het ook mogelijk te kiezen voor (hard)houten voorzetwanden. Hiermee kunt u ten eerste de woning beter isoleren, daarnaast creëert u zo op eenvoudige wijze een geheel andere sfeer in huis.

Erkend vakman

Bij Klusjesman Expres werken alleen erkende timmermannen. Dit betekent dat zij allen jarenlange ervaring hebben met al het timmerwerk, en dat zij ook u naar volle tevredenheid kunnen helpen. Wij garanderen u dat uw opdracht snel en vakkundig wordt uitgevoerd, opdat u binnen afzienbare tijd van uw nieuw vloeren, trap of kozijnen kunt genieten. Daarnaast staan wij garant voor de uitstekende kwaliteit van het afgeleverde werk. Mocht u onverhoopt toch klachten hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag, opdat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Wilt u weten in welke verschillende designs het timmerwerk wordt geleverd? Heeft u behoefte aan een prijsindicatie? Door het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen met uw wensen, kunnen wij u een offerte op maat toesturen. Wij zijn u graag van dienst!

Offerte aanvragen

Klusjesman Expres is al jarenlang een begrip in de wereld van renovatie, verbouwing, aanbouw en nieuwbouw. Laat u overtuigen en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!