Klusjesman Nieuwegein

Klussen die in en rondom uw huis moeten gebeuren blijven vaak een lange tijd liggen. Het ontbreekt u aan tijd of andere zaken hebben de prioriteit. Natuurlijk wilt u dat deze klussen toch geklaard worden. Schakel hiervoor een loodgieter of timmerman in van een klusbedrijf uit de buurt van Nieuwegein. Geen klus is voor een klusjesman te groot en zij pakken alle zaken graag op. Zo weet u dat het timmerwerk of loodgieterswerk goed afgehandeld wordt.

Vraag via het offerteformulier kosteloos meerdere offertes aan. Vergelijk de ontvangen offertes van de klussjesmannen uit Nieuwegein en omgeving op prijs en kwaliteit en kies zelf het beste aanbod.

Klusjesman Nieuwegein

Navigeer op deze pagina naar:

Allround klusbedrijf

Wij hebben een voorselectie gemaakt van menig klussenbedrijf in Nieuwegein. Wij weten zeker dat de klusjesman die bij u aan de slag gaat jarenlange ervaring heeft in het vak en op dus ook over brede kennis beschikt. Naast brede kennis beschikt hij ook over de juiste materialen en gereedschappen om de klussen bij u thuis op professionele wijze te klaren.

Voor iedere klus de juiste oplossing

Een klusjesman is breed inzetbaar. Hij heeft veel kennis opgedaan tijdens de opleiding om veel verschillende klussen uit te kunnen voeren. U kunt een klusbedrijf inschakelen voor iedere klus, zoals:

  • Timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk en stucwerk
  • Aanleggen van elektriciteit, grondwerk en bestrating
  • Plafonds en vloeren
  • Keuken, badkamer en sanitair
  • Kozijnen, ramen en glas

U zoekt een vakman voor uw klus? Wij staan voor u klaar.

Voor klussen van ieder budget de juiste oplossing!

Gratis offertes aanvragen

Bekijk en vergelijk!

Als u een aantal klussen heeft verzameld, is het verstandig om het aanbod in Nieuwegein eerst te vergelijken voordat u een willekeurig klusbedrijf inschakelt. Zo kunt u kijken welke bedrijven bij uw wensen en budget aansluiten. Vraag bij ons kosteloos en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan om menig klussenbedrijf in Nieuwegein te vergelijken. Wij garanderen dat u bij elke klus snel en vakkundig geholpen wordt tegen aantrekkelijke prijzen. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Timmerman Nieuwegein

Timmerwerk

Onder de verzamelnaam timmerwerk verstaan wij een groot aantal verschillende klussen. Denk hierbij onder andere aan het herstellen van de kozijnen, het aanbrengen van houten gevelbekleding of het maken van meubels op maat. Een klusjesman kan u hier vakkundig bij helpen. Naast klein timmerwerk is het ook mogelijk om de hulp van een klusser uit ons netwerk in te schakelen voor grotere klussen zoals het verbouwen van een schuur of een keukenrenovatie. De kosten voor het timmerwerk worden gekenmerkt door de duur van de klus en benodigde materialen.

Elektricien Nieuwegein

Aanleg elektriciteit

Laat u uw woning verbouwen in Nieuwegein? Dan is het belangrijk om de diverse facetten van installatie op een juiste wijze te laten uitvoeren. Dit betekent dat ook het elektriciteitsnetwerk goed moet worden aangebracht. Het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk is een lastige klus, vraag daarom een klussenbedrijf om hulp of praktische ondersteuning. Onze klusjesman kan u niet alleen ondersteunen bij groot elektriciteitswerk, ook bij kleinere klusjes zoals het aansluiten van stopcontacten, of het vervangen van lampen zijn wij u met alle plezier van dienst.

Led dimmer aansluiten

Met een led dimmer past u de sfeer in huis aan, aan de situatie. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is niet elke ledlamp dimbaar. Bij de aanschaf staat dit over het algemeen duidelijk aangegeven op de verpakking. Is de ledverlichting wel dimbaar? Schaf dan ook een led dimmer aan. Welke led dimmer u nodig heeft is afhankelijk van de verlichting: deze werkt op fase aansnijding of fase afsnijding. Een klusjesman kan u vertellen welke led dimmer u nodig hebt en zal deze voor u aansluiten.

Loodgieter Nieuwegein

Loodgieterswerk

Op het gebied van loodgieterswerk is er ook menige klus die een loodgieter uit ons netwerk voor u kan afhandelen. Zo ontstoppen onze specialisten uit Nieuwegein de afvoer, of controleren zij het riool voor u op slijtage. Ook het installeren van sanitair valt onder de werkzaamheden van een klusser. Ander loodgieterswerk zou u eventueel zelf kunnen afhandelen. Het gaat dan om loodgieterswerk als het ontstoppen van de gootsteen of het vervangen van een kraanleertje. Door dit soort loodgieterswerk zelf af te handelen bespaart u aanzienlijk op de prijzen.

Waterleiding verleggen

Als u een huis heeft gekocht maar niet tevreden bent met de locatie van de keuken dan is het natuurlijk een optie om deze te verplaatsen. Wel dient u hierbij rekening te houden met het verleggen van de waterleiding. Om dit zo netjes mogelijk af te kunnen werken, zal een loodgieter uit ons netwerk een gleuf in de muur frezen. Hierin zal hij de waterleiding verleggen, waarna hij deze zal isoleren.

Schilder Nieuwegein

Schilderwerk

Om de levensduur van uw buitenmuren te optimaliseren is het van belang dat u eventueel schilderwerk in Nieuwegein elke vijf jaar laat uitvoeren. Een klusjesman van een klusbedrijf uit de regio kan de klus eenvoudig voor u afhandelen. Niet alleen het schilderwerk buitenshuis, ook het schilderwerk binnenshuis dient u regelmatig bij te werken. Eens in de zeven jaar is hiervoor ongeveer de richtlijn. Wie wil besparen op de kosten voor het schilderwerk kan ervoor kiezen om een winterschilder in te huren als klusser.


klusjesman expres recensie“Wij zijn erg tevreden over de aangesloten bedrijven bij Klusjesman Expres Nieuwegein. Op basis van meerdere adviezen hebben wij een keuze gemaakt voor een klussenbedrijf dat ons van goed advies heeft voorzien voor de verbouwing van de keuken. De afspraken zijn nagekomen en de offertes waren scherp!”
Familie de Haan
klusjesman expres recensie“Wij hebben goede ervaring met Klusjesman Expres Nieuwegein. Nadat wij diverse offertes hebben ontvangen hebben wij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een klussenbedrijf dat ons van goed advies heeft voorzien voor de verbouwing van onze badkamer. Alles is naar tevredenheid verbouwd tegen een goede prijs.”
Familie Roeselaar

Gang verven

Voor een restyle van de gang is het noodzakelijk om de muren in een frisse kleur te verven. Het verven hoeft helemaal niet veel te kosten. Een klussenbedrijf zal uw gang al vanaf €30,- per vierkante meter schilderen. Hier zit de verf en het materiaal al bij inbegrepen. Het voordeel van uitbesteden is dat u geen tijd kwijt bent en dat alle rommel naderhand weer opgeruimd wordt door het klusbedrijf.

Tegelzetter Nieuwegein

Betegelen

Een klusser die zich bij ons klussenbedrijf heeft aangesloten kan u tevens helpen bij het betegelen van wanden en vloeren. Via het offeteformulier geeft u uw wensen voor de betegeling makkelijk door, om zo een afspraak te maken met een specialist uit Nieuwegein. Wie zelf wil betegelen bij een keukenrenovatie moet er rekening mee houden dat bij de betegeling van wanden de tegels kunnen verzakken. Plaats daarom een plankje onder de onderste rij. Naast het betegel binnenshuis kunnen wij ook buiten de bestrating voor u plaatsen.

Keuken betegelen

Een goede manier om de keuken te voorzien van een persoonlijke tint, is met tegels op de achterwand. Er is ontzettend veel keuze! Hoewel het betegelen van de keuken een karwei is dat u zelf zou kunnen uitvoeren, zijn er ook voordelen te vinden om hier een klusbedrijf voor in te schakelen. Het betegelen wordt dan in één dag uitgevoerd en na afloop wordt de wand voor u schoongemaakt. Zo hoeft u zelf niet alle lijm en voeg van de tegels te verwijderen.

Vloeren

Vloeren

Er is ontzettend veel mogelijk voor de basis van uw vloeren. Vaak kiest men voor laminaat, tapijt, tegels of hout, maar dat zijn niet de enige opties. Tegenwoordig is PVC erg populair omdat dit goed samenwerkt met vloerverwarming en erg eenvoudig te leggen is. Wilt u graag een moderne uitstraling, dan is een gietvloer of betonvloer erg geschikt. Ook het leggen van deze vloeren kan een klussenbedrijf voor u uitvoeren.

Vloerbedekking

Het aanleggen van vloerbedekking is niet heel ingewikkeld, maar vereist wel enige precisie. Zo dient u rekening te houden met de afwerking in de hoeken, en dient u oneffenheden te voorkomen. Een erkend klusjesman kan u bijstaan met advies en praktische ondersteuning. Daarnaast is het leggen van vloerbedekking meestal onderdeel van het verbouwen van de woning of een keukenrenovatie. Wilt u bij een traprenovatie een traploper aanbrengen? Ook dat valt onder de taakbeschrijving van een ervaren klusser uit de regio.

stucwerk Nieuwegein

Stucwerk

Door de muren te stuken zorgt u ervoor dat deze op professionele wijze worden afgewerkt. Waar menig klant uit Nieuwegein zelf kan behangen, is het belangrijk dat u het stucwerk overlaat aan een klusjesman. Dit komt doordat het stucwerk een zeer grote precisie vereist, en waarbij foutjes direct zichtbaar zijn. Met de hulp van een erkend klusser bent u verzekerd van een goed resultaat dat jarenlang mooi blijft. Soorten stucwerk die wij onder andere kunnen toepassen zijn sierpleister, spachtelputz en het spuiten van latex.

Kelder stucen

Er zijn verschillende redenen waarom u de kelder zou laten stucen. Allereerst omdat u de ruimte wilt gaan gebruiken als woonruimte, maar ook als u vochtproblemen wilt voorkomen is het stucen van de kelder een mogelijkheid. Vaak gebeurt dit met een dampdoorlatende pleisterlaag, maar in sommige gevallen voldoet het om een zoutsanering aan te brengen. Een klusbedrijf zal u met alle plezier adviseren over de verschillende mogelijkheden. Het stucen van de muren wordt al gedaan vanaf €12,- per vierkante meter.

Keukenrenovatie Nieuwegein

Keukenrenovatie

Een keukenrenovatie kan zeer kleinschalig zijn, maar kan ook een volledige verbouwing tot gevolg hebben. Klussen die bij een keukenrenovatie horen zijn het verven van keukenkastjes, de installatie van een werkblad, en de aanschaf van elektrische apparaten. De medewerkers van een klusbedrijf kunnen u hierbij van dienst zijn, maar u mag ook een deel van de keukenrenovatie zelf uitvoeren. Zo is het mogelijk om zelf het voorbereidende werk te doen, zoals het betegelen of schilderen. Dit scheelt in de uiteindelijke kosten van de keukenrenovatie.

Keukenblad vervangen

Gaat u het keukenblad vervangen? Dan is er ontzettend veel keuze qua materiaal. Hout, natuursteen of kunststof wordt tegenwoordig veel gebruikt, maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Met een keukenblad van beton of roestvrijstaal creëert u een industriële uitstraling die jarenlang meegaat. Heeft u een beperkt budget? Laat dan het keukenblad vervangen door een blad van laminaat. Dit is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins.

Traprenovatie Nieuwegein

Traprenovatie

Het renoveren van trappen brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo verlengt u met een traprenovatie de levensduur van de basisconstructie, en verlaagt u de kans op uitglijden over de treden. Een traprenovatie kan uit diverse soorten klussen bestaan. Een klusser kan bijvoorbeeld de trapbekleding vervangen, de traptreden verven of een loper plaatsen. Andere onderdelen van de traprenovatie zijn het schuren en verven van de trapleuning of zelf de vervanging van de volledige trap.

Trap bekleden met laminaat

Om de veiligheid op uw trap te verhogen is het geen slecht idee om deze te bekleden met laminaat. Dit wordt met overzettreden op de trap aangebracht, zodat de trap zelf verder niet aangepast wordt. Bovendien is het bekleden met laminaat één van de voordeligste oplossingen als het gaat om trapbekleding. Een klusbedrijf heeft de trap binnen een dag bekleedt, zodat u nog gewoon naar boven en beneden kunt lopen.

Badkamerrenovatie Nieuwegein

Badkamer verbouwen

Wilt u meer ruimte creëren in de badkamer? Hebt u behoefte aan een verbeterd sanitair? Maar hebt u weinig tijd? Laat een klusser van ons klusbedrijf in Nieuwegein de badkamer dan verbouwen tegen aantrekkelijke prijzen. Het verbouwen van de badkamer bestaat uit verscheidene stappen, zo kunt u alleen het sanitair vervangen, maar is het ook een optie om bij de verbouwing ook allerlei schilderwerk, timmerwerk, stucwerk en extra loodgieterswerk toe te passen. Dankzij het verbouwen van de badkamer profiteert u van een verhoogd wooncomfort.

Inloopdouche plaatsen

Wij zien dat men steeds vaker kiest voor een luxe inloopdouche in plaats van een ligbad. Niet verrassend, want een ligbad neemt veel ruimte in en staat vaak ongebruikt in de weg. Een inloopdouche zal praktisch dagelijks gebruikt worden. Een inloopdouche is het pronkstuk van elke badkamer en heeft als voordeel dat er weinig nodig is voor de installatie. Een douchecabine kan vaak maar op één manier worden aangesloten, maar de installatie van een inloopdouche is vrij simpel en kan op verschillende manieren uitgevoerd worden.

Hovenier Nieuwegein

Hovenier

U kan een klussenbedrijf inzetten voor verschillende klussen in de tuin. Zij helpen u graag met het ontwerpen van uw nieuwe tuin of bij de aanleg van het nieuwe terras. Maar ook bij onderhoud aan de tuin staat een klussenbedrijf uit ons netwerk voor u klaar. Denk bij onderhoud aan het snoeien van de heg, het kappen van bomen of zelfs het verwijderen van onkruid. Heeft u een groot gazon? Laat deze dan regelmatig onderhouden door een klussenbedrijf zodat het er verzorgd uit blijft zien.

Tuin aanleggen

De professionals die zich aansluiten bij Klusjesman Expert hebben een allround ervaring binnen het vakgebied. Dit betekent dat zij u niet alleen kunnen helpen bij klussen binnenhuis, maar ook buitenshuis enkele diensten voor u verzorgen, zoals het aanleggen van een tuin, tuinpaadjes creëren of een vijver plaatsen. Een klusser zal daarbij eerst in overleg met u gaan over de ideeën die u hebt wat betreft ontwerp en stijl. Daarnaast zal hij u ook vragen naar het beschikbare budget, zodat u nooit teveel geld kwijt bent aan de tuinrenovatie.

Bestrating Nieuwegein

Bestrating

Bent u op zoek naar een manier om de uitstraling van uw pand te verbeteren? Dan is het bestraten van het terras of de oprit een goede oplossing. Voor het bestraten van de oprit kunt u een erkend klusser inschakelen, maar het is ook mogelijk deze klus eigenhandig uit te voeren. Hiervoor moet u wel nauwkeurig te werk gaan. Zo is het voor een stevige oprit noodzakelijk om het zand stevig aan te drukken, en is ook een goede afwatering van belang. Wilt u het toch uitbesteden? Vraag vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier.

Terrastegels leggen

Een terras aanleggen is met elk budget mogelijk. Zo’n 70% van de totale kosten worden namelijk bepaald door het materiaal en dus is het mogelijk hier flink op te besparen. Wilt u zo weinig mogelijk uitgeven aan uw terrastegels? Ga dan voor betontegels. Wilt u liever iets meer uitgeven voor betere kwaliteit? Dan is een kleisteen een goede optie. De prijs voor terrastegels varieert tussen €15,- en €65,- per vierkante meter.

Kozijnen Nieuwegein

Kozijnen

Een deel van de uitstraling van een woning wordt bepaald door het soort kozijnen waar u voor kiest. Bij de meeste professionals uit Nieuwegein hebt u de keuze voor raamkozijnen van zowel hout als aluminium of kunststof. Bij de meeste van onze klanten zijn kunststof kozijnen het meest populair. Dit komt doordat kunststof een hoge isolatiewaarde heeft, en een weinig onderhoud vergt. Houten raamkozijnen hebben een lagere isolerende waarde, maar bieden een warme en authentieke uitstraling. Bovendien heeft aluminium een grote draagkracht.

Schuifpui plaatsen

Een schuifpui vormt een goede oplossing om meer daglicht in huis te realiseren. Dit zijn echter geen klussen die u zelf eenvoudig uitvoert, daarom raden wij u aan ook hier een klusser voor in te schakelen. Na de levering van de schuifpui wordt er begonnen met de werkzaamheden. De bestaande kozijnen worden verwijderd, gevolgd door de rest van de gevel. Doordat de klussers de schuifpui direct plaatsen en zoveel mogelijk afwerken, is uw woning al dezelfde avond dicht.

Dakgoten Nieuwegein

Dakgoten

Wist u dat u een klusbedrijf uit Nieuwegein kunt inschakelen voor het reinigen en onderhouden van uw dakgoten? Onze klusjesmannen zorgen ervoor dat u dakgoten periodiek gereinigd worden en controleren alle hemelwaterafvoer onderdelen op beschadiging en lekkage. Dankzij deze periodieke reiniging weet u zeker dat de levensduur van uw dakgoten optimaal blijft, en hoeft u niet bang te zijn voor vochtproblemen. Vraag eventueel de klusjesman om ook een bladrooster te plaatsen als u verstopping van de regenpijpen te voorkomen.

Regenpijp ontstoppen

Een verstopping in de regenpijp komt regelmatig voor. Vaak ligt de oorzaak bij een stapel bladeren in de dakgoot. Omdat het vaak een lastige plek is, schakelt menig huiseigenaar voor deze klussen een klusjesman in. Deze beschikt over een hogedrukspuit of lange trekveer waarmee hij de verstopping eenvoudig verwijderd. Als het gaat om een hardnekkige verstopping dan is het mogelijk dat de klusjesman de regenpijp gedeeltelijk verwijderd en vervangt.

Woning isoleren Nieuwegein

Huis isoleren

Wilt u weten wat u moet doen om uw huis beter te beschermen tegen de kou, en de warmteweerstand te optimaliseren? Vraag dan een expert van een klusbedrijf uit Nieuwegein om advies voor isolatie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zowel uw dak als gevel te isoleren voor een uitstekend resultaat en een hoge besparing op de stookkosten. Hebt u maar een beperkt budget en wilt u toch uw huis of bedrijfspand isoleren? Kijk dan naar de mogelijkheden voor een spouwmuurisolatie. Deze investering verdient u binnen ongeveer 3 jaar weer terug.

Verlaagd plafond maken

Door een verlaagd plafond te maken, zorgt u ervoor dat het mogelijk wordt om ook boven het plafond elektriciteitsdraden door te trekken. Dit heeft als voordeel dat u gemakkelijk plafondlampen kan installeren. Een klusjesman voert de klus gemakkelijk voor u uit. Andere voordelen van een verlaagd plafond zijn betere mogelijkheden op het gebied van isolatie. Niet alleen de geluidsisolatie verbetert op deze manier, ook de warmte-isolatie kan zo verbeteren. Zo verdient u op termijn de kosten voor de verlaging van het plafond weer terug.

Houten carport bouwen

Overweegt u een houten carport te plaatsen? Als u hiervoor een erkend klussenbedrijf inschakelt, staat uw carport al binnen een dag. De overkapping biedt onderdak voor uw auto, maar ook voor fietsen, gereedschap of tuinmeubelen. Er zijn twee mogelijkheden als het gaat om het bouwen van een carport: u kan zelf een bouwpakket aanschaffen en deze in elkaar laten zetten door een klusser uit onze database, of u kiest ervoor om de carport ter plekke te laten bouwen.

Klusbedrijf Nieuwegein

Kom in contact met een vakman!

Hebt u vragen over de diensten die een klusjesman uit ons netwerk voor u kan uitvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn voor het afhandelen van timmerwerk buitenshuis, of het aanbrengen van stucwerk? Of hebt u behoefte aan een exacte prijsindicatie voor een traprenovatie? Vul dan vandaag nog vrijblijvend het offerteformulier in en laat u vakkundig informeren door een klussenbedrijf. Wij zorgen ervoor dat u altijd spoedig geholpen wordt tegen aantrekkelijke prijzen! Wij helpen u graag verder.


Benieuwd naar de prijzen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Vergelijk het aanbod en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen