Klusjesman Hulst

Bent u op zoek naar een goede klusjesman in Hulst? Zoek dan niet verder, want Klusjesman Expres brengt u in contact met allerhande professionals bij u in de buurt! Het maakt niet uit om wat voor soort klussen het gaat. We helpen u bij timmerwerk, het aanleggen van elektriciteitsnetwerken, loodgieterswerk, betegelingsklussen, schilderwerk en zelfs bij een keukenrenovatie.

Hebt u een goede klus voor de klusjesman? Vul dan ons offerteformulier in en u ontvangt direct kosteloos offertes van ieder aangesloten klusbedrijf. Door te vergelijken, bespaart u op de kosten!

Klusjesman Hulst

Navigeer op deze pagina naar:

Allround klusbedrijf

Wij zijn een allround klusbedrijf. Wat dat inhoudt? We voorzien u zowel van kwaliteitsservice bij betegelingswerk als bij loodgieterswerk. Van timmerwerk tot elektriciteitsklussen en van het aanleggen van vloerbedekkingen tot stucwerk; voor ieder vakgebied hebben we een goede klusjesman of degelijk klussenbedrijf. Wij garanderen dat elke medewerker van de klussenbedrijven uit ons netwerk uitstekend gediplomeerd is. Met andere woorden: u heeft weer spoedig een geverfd muurtje of nieuw getimmerde schuur!


U zoekt een vakman voor uw klus? Wij staan voor u klaar.

Voor klussen van ieder budget de juiste oplossing!

Gratis offertes aanvragen

Scherpe prijzen, uitstekende garantievoorwaarden

Heeft u een klus voor een klusser in Hulst? Wilt u uw dak vernieuwd hebben, of uw muur geschilderd? Klusjesman Expres staat snel voor u klaar met kwaliteitswerk voor scherpe prijzen. Vraag gratis en volledig vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier. Ieder aangesloten klussenbedrijf uit uw regio verstuurt u een voorstel. Door offertes van elk klusbedrijf te vergelijken, bespaart u op het totale kostenplaatje. Heeft u dus een klussenbedrijf nodig? Wacht niet langer, maar vraag ons om hulp!

Timmerman Hulst

Timmerwerk

Ons klusbedrijf kan u het timmerwerk uit de handen nemen. Een professionele klusser kan bij u thuis in Hulst gemakkelijk een aanbouwing timmeren, of de schuur verbouwen. Naast grote klussen zoals de verbouwing van een ruimte of het uitvoeren van timmerwerk bij een keukenrenovatie, zijn er ook kleinere vormen van timmerwerk. Denk aan het vernieuwen van de kozijnen of het onderhouden van de parketvloer. Dergelijk timmerwerk kan door ons klussenbedrijf binnen enkele dagen worden uitgevoerd tegen een scherpe prijs.

Elektricien Hulst

Aanleg elektriciteit

Wie een keukenrenovatie laat uitvoeren of zijn volledige woonruimte wil verbouwen zal gegarandeerd met elektriciteit aan de slag moeten. Heeft u een klus betreffende uw elektriciteit? Laat dit over aan een professionele klusjesman. De klusser heeft jarenlange werkervaring en weet dus hoe hij een elektriciteitsnet aan moet leggen. Met de hulp van een elektricien uit ons netwerk voorkomt u gevaarlijke situaties, weet u bovendien dat er geen problemen zijn met de elektrische bedrading en heeft u de garantie dat het goed gebeurd.

Led dimmer aansluiten

Er ontstaat veel sfeer in een ruimte door lampen te dimmen. Het aansluiten van een led dimmer is niet erg lastig, het gaat vrijwel hetzelfde als een gewone schakelaar. Het is echter wel belangrijk dat u de goede dimmer gebruikt, u hebt namelijk één speciaal voor led lampen nodig. U kunt eventueel meerdere led lampen op één led dimmer aansluiten. Vergeet niet om altijd de stroom eraf te halen als u een led dimmer gaat aansluiten.

Loodgieter Hulst

Loodgieterswerk

Vervelend, u merkt een lekkage op! Geen nood, ons klussenbedrijf staat u bij met vakwerk door een erkend loodgieter. Elke loodgieter die zich bij ons heeft aangesloten zal het loodgieterswerk in korte tijd uitvoeren. Onder loodgieterswerk verstaan wij diverse klussen. Zo gaat dit om het ontstoppen van de riolering, maar ook de installatie van sanitair of de inzet van een loodgieter voor het vernieuwen van de waterleidingen. De kosten voor het loodgieterswerk zijn afhankelijk van de hoeveelheid tijd die onze loodgieter kwijt is.

Waterleiding verleggen

Bent u aan het verbouwen en moet u een waterleiding verleggen? Dit is geen eenvoudige klus. Het is daarom verstandig om hiervoor een klusbedrijf in te huren als u geen ervaren doe-het-zelver bent. Het is belangrijk dat het verleggen van de waterleiding op de juiste manier wordt gedaan om lekkages te voorkomen. Is een klusser langs geweest om de waterleiding te verleggen? Controleer voor de zekerheid altijd op lekkages. Zo voorkomt u dat uw huis blank staat na een middagje winkelen.

Schilder Hulst

Schilderwerk

Wil u uw muren laten beschilderen? Klussen voor het schilderen laat u gemakkelijk en snel uitvoeren door een ervaren klusjesman in Hulst. Onze klusser zal eerst de voorbereidende werkzaamheden afhandelen zoals het verwijderen van behang of het aanbrengen van een voorstrijklaag. Daarna zal hij het daadwerkelijke schilderwerk in Hulst doen. Bent u bezig met een traprenovatie? Ook daarbij is enig schilderwerk nodig, zoals het verven van de traptreden. Door dit schilderwerk zelf te doen bespaart u op de prijs.


klusjesman expres recensie“Toen ik mijn nieuwe huis betrok moesten er nog veel kleine dingen gebeuren. Dankzij de Klusjesman-Expert heb ik verschillende vakmannen gevonden voor diverse klussen. Zeer tevreden!”
J. de Vries
klusjesman expres recensie“Wij hebben onze houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. De prijzen zijn concurrerend en het geleverde werk is goed. Aanrader!”
K. de Jong

Gang verven

Bij een renovatie vergeten mensen vaak de gang maar het is ook erg leuk om deze van een frisse kleur te voorzien. Woont u in een appartement waarbij de gang overloopt in de woonkamer? Door de gang in een opvallende kleur te verven is er een duidelijke afscheiding zichtbaar. Hebt u een kleine gang? Gebruik een witte basis op een opvallende accentkleur. U zult zien dat de gang optisch groter lijkt na het verven.

Tegelzetter Hulst

Betegelen

Ons klusbedrijf doet ook aan betegelen. Of het nu gaat om het betegelen van uw achter- of voortuin; een klusser uit ons netwerk in Hulst is u hierbij met alle plezier van dienst. Daarnaast is ook een betegeling binnenshuis mogelijk. Door het betegelen van de badkamer creëert u een frisse uitstraling, en met het leggen van een tegelvloer kan de gehele sfeer van uw woonkamer veranderen. Een goede combinatie met plavuizen is een vloerverwarming. Ideaal voor in de badkamer of in de huiskamer, nooit meer koude voeten!

Keuken betegelen

Als u de keuken gaat betegelen dan is het verstandig om goed op de soort tegels te letten. Het is belangrijk dat een vloertegel stevig is omdat deze veel te verduren krijgt. U kunt een wandtegel dan ook niet op de vloer gebruiken. Een vloertegel kunt u eventueel wel tegen de wand van uw keuken plaatsen. Een keramische tegels is het meest populair, deze kost €9,- tot €82,- per m2. Een natuurstenen tegel is uniek en kost €25,- tot €160,- per m2.

Vloeren

Vloeren

Een klussenbedrijf op het gebied van vloeren kan u bij vele werkzaamheden helpen. Een vakman geeft u graag advies over welke vloer goed bij uw woning past. Daarnaast kunt u een klusjesman uit Hulst inhuren voor de aanleg van onder andere een tegel, laminaat of parket vloer. Ook voor renovatie en onderhoud van vloeren kunt u bij een klussenbedrijf terecht. Het is bijvoorbeeld belangrijk om uw houten vloer te onderhouden met bijenwas.

Vloerbedekking

Nieuwe vloerbedekkingen laten aanleggen is typisch een klus voor de klusjesman. Op secure wijze installeert hij het vloerkleed, zonder dat er lucht onder blijft steken. Laat u uw volledige woonkamer verbouwen? Dan zijn er vast vele andere klussen waarbij u de ondersteuning van een klussenbedrijf kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van het stucwerk, of een traprenovatie voor een optimaal resultaat van de verbouwing. Wij garanderen dat u bij ons profiteert van hoogwaardig kluswerk tegen een aantrekkelijk tarief.

stucwerk Hulst

Stucwerk

Het afwerken van wanden kan door te behangen of door te verven, maar ook door het toepassen van stucwerk. Stucwerk is een optie die een uniek en duurzaam resultaat biedt. Het stuken zelf dient door een erkend klusbedrijf te worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat. Dit komt doordat het aanbrengen van stucwerk een zeer nauwkeurig klusje is waarvoor een ruime ervaring vereist is. Een klusser uit Hulst kan diverse soorten stucwerk aanbrengen, waaronder sierpleister en spachtelputz. Latex spuiten is tevens een optie voor het stucwerk.

Kelder stucen

Wilt u uw oude kelder omtoveren in een mooie, schone voorraadkast? Dan is het verstandig om deze eerst waterdicht te maken. U geeft de wanden vervolgens eenvoudig een nieuwe look door ze te stucen. Het stucen van de kelder is niet alleen mooi, het draagt ook bij aan de afdichting. Het stucen van de muren is bovendien hygiënisch, het doet de ruimte optisch groter lijken en een gestucte muur is eenvoudig te repareren.

Keukenrenovatie Hulst

Keukenrenovatie

Onder de term keukenrenovatie verstaan wij diverse klussen. Denk hierbij onder andere aan het installeren van keukenapparatuur, het betegelen van wanden en vloeren of het repareren van keukenkastjes. Hoe groot de keukenrenovatie moet zijn is afhankelijk van uw budget en natuurlijk uw wensen. Zo is het een optie om de volledige keuken te verbouwen, of enkel de handgrepen van de kastjes te vervangen. Dit betekent dat ook de kosten voor een keukenrenovatie aanzienlijk kunnen verschillen naar gelang de klussen die wij moeten afhandelen.

Keukenblad vervangen

Gaat u zelf een keukenblad vervangen? Het is verstandig om met een aantal zaken rekening te houden. Meet voordat u het keukenblad gaat vervangen bijvoorbeeld altijd nauwkeurig de maten van de spoelbak. Het is belangrijk dat deze goed past omdat het op maat maken van een werkblad veel moeite kost. Houd er daarnaast rekening mee dat sommige materialen, zoals natuursteen, erg zwaar zijn. Als u een zwaar keukenblad wilt vervangen dan is het verstandig om de hulp van iemand in te schakelen.

Traprenovatie Hulst

Traprenovatie

Het is waarschijnlijk dat uw trapbekleding naar verloop van tijd slijt, en daardoor gladder wordt. Om uitglijden te voorkomen, dient u de bekleding te herstellen of te vervangen tijdens een traprenovatie. Een traprenovatie bestaat echter tevens uit het aanpassen van de leuning en ook het afhandelen van schilderwerk bij de houten traptreden hoort bij een traprenovatie. Het schilderen van de traptreden kunt u zelf afhandelen, maar voor andere onderdelen van een traprenovatie adviseren wij de hulp van een vakman in te zetten. Dit omdat het een precisie klus is die niet makkelijk uitvoerbaar is.

Trap bekleden met laminaat

Komt de bekleding van uw trap los of is deze kapot? Dan is het wellicht tijd om deze te vervangen. Het is mogelijk om uw trap te bekleden met laminaat. Een nadeel van laminaat is dat het er niet zo authentiek uitziet als echt hout. Dit nadeel weegt echter niet op tegen de voordelen. Als u uw trap laat bekleden met laminaat dan heeft dit namelijk vrijwel geen onderhoud nodig. Het bekleden van uw trap met laminaat is bovendien erg betaalbaar.

Badkamerrenovatie Hulst

Badkamer verbouwen

Wilt u de badkamer verbouwen maar hebt u geen idee waar u moet beginnen met de klus? Een klusser uit Hulst geeft u met alle plezier tips, of helpt u met praktische ondersteuning. Wij installeren sanitair, of plaatsen badkamermeubels in een handomdraai. Uit onderzoek is gebleken dat u ongeveer eens in de 15 jaar een deel van het sanitair dient te vervangen, om het comfort te optimaliseren. Dit betekent niet dat u de volledige badkamer hoeft te verbouwen, maar met kleine aanpassingen ook veel kunt bereiken.

Inloopdouche plaatsen

Het plaatsen van een inloopdouche is niet altijd eenvoudig. Het hoogste deel van de afvoerbuis moet u namelijk onder het vloerniveau installeren. Het is daarom wellicht nodig om een deel van de badkamer op een sokkel te zetten. Afhankelijk van de tegelsoort kost een betegelde inloopdouche zo’n €750,-. Wilt u ook glazen deuren of een douchebak installeren? Dan loopt de prijs al gauw op. Een douchebak is bijvoorbeeld verkrijgbaar vanaf €150,-.

Hovenier Hulst

Hovenier

Dacht u dat u een hovenier alleen kon inschakelen voor het aanleggen van een tuin? Een hovenier kan nog veel meer klussen voor u uitvoeren. Naast het aanleggen van tuinen kunnen hovenieren bijvoorbeeld ook tuinen ontwerpen of tuinbestrating aanbrengen. Hebt u vervolgens geen tijd om uw tuin te onderhouden? Ook voor regelmatig onderhoud aan uw gazon of boomverzorging is het mogelijk om een klusjesman in te huren.

Tuin aanleggen

Om het aanzicht van uw woning te optimaliseren raden wij aan een tuin aan te leggen. Hierbij dient u rekening te houden met diverse zaken zoals afwatering. Ook tuinverlichting is iets om over na te denken. Door op strategische plekken tuinverlichting te plaatsen zal de sfeer van de tuin verbeteren of zorgt u ervoor dat uw bezoekers niet in het donker de deur hoeven te vinden. Hebt u geen groene vingers? Het aanleggen van een tuin kan eveneens bestaan uit een terrasbestrating. Daarnaast kunnen wij ook een ontwerp voor u maken.

Bestrating Hulst

Bestrating

Rondom het huis is er heel wat grond, dat u kunt bestraten. Met name terrassen krijgen een prettige uitstraling wanneer u deze betegelt. Wilt u de sfeer op uw terras veranderen? Vervang dan grote tegels door wat kleinere tegeltjes of wijzig het design. Het bestraten van een oprit is tevens een klus die binnen deze categorie valt. Elke vorm van bestrating heeft een goede voorbereiding nodig. Zo dient de afwatering goed geregeld te zijn, en zijn ook opsluitbanden noodzakelijk. Naast de oprit en terras kunnen we ook tuinpaadjes voor u aanleggen.

Terrastegels leggen

Houd bij het leggen van terrastegels altijd rekening met de afwatering. Per meter daalt een terras circa 1 cm zodat water kan weglopen. Zorg er bovendien voor dat er een stevige ondergrond onder de terrastegels ligt zodat de tegels niet wegzakken door het gewicht van uw tuinset. Houd ook altijd zo’n 3 mm afstand tussen de terrastegels als u ze gaat leggen. Het is namelijk mogelijk dat deze gaat werken door temperatuurverschillen.

Kozijnen Hulst

Kozijnen

Eén van de woononderdelen waar u regelmatig onderhoud aan moet plegen zijn de kozijnen. Zo moet u bijvoorbeeld houten raamkozijnen eens in de vijf jaar schuren en schilderen voor een optimale levensduur, en is ook de reiniging van kunststof kozijnen noodzakelijk. Wilt u uw kozijnen laten vervangen? Ook daarvoor kunt u een medewerker uit ons klusbedrijf in Hulst inschakelen. Zowel de installatie en reparatie als het onderhoud van de kozijnen kunt u overlaten aan onze klusser. Zo blijft onder andere de fabrieksgarantie behouden.

Schuifpui plaatsen

Als u een schuifpui laat plaatsen door een klusbedrijf dan geniet u van meer natuurlijk daglicht in uw woning. De woonkamer en uw tuin lijken bovendien één te worden. U hebt de keuze uit verschillende materialen. Een kunststof schuifpui isoleert goed en is onderhoudsarm. Hout is makkelijk te bewerken, heeft een warme uitstraling maar ook meer onderhoud nodig. Een aluminium schuifpui is licht, sterk en onderhoudsarm. Een kunststof schuifpui is het meest voordelig, deze hebt u al vanaf €1.200,-.

Dakgoten Hulst

Dakgoten

Om te zorgen voor een goed hemelwaterafvoer zijn ontstopte dakgoten en regenpijpen een noodzaak. Dit betekent dat u jaarlijks uw dakgoten dient te (laten) ontstoppen en vuil en bladeren te verwijderen. Wilt u voorkomen dat bladeren de regenpijp verstoppen? Dan is de installatie van een bladrooster. Een bladrooster is heel effectief, maar vaker reinigen is dan noodzakelijk. Het is mogelijk om een klusjesman in te schakelen voor een periodieke reiniging. Zo weet u zeker dat lekkage en andere problemen worden voorkomen.

Regenpijp ontstoppen

Een verstopte regenpijp kan voor veel wateroverlast zorgen. Als u last hebt van een verstopping dan is het belangrijk om de regenpijp zo spoedig mogelijk te ontstoppen. Ontstoppen is een vies klusje, het is daarom verstandig om een verstopping zoveel mogelijk te voorkomen. Maak daarom in ieder geval twee keer per jaar de dakgoot schoon. Een bladscheider zorgt ervoor dat bladeren en vuil niet in de regenpijp terecht komen waardoor ontstoppen niet meer nodig is.

Woning isoleren Hulst

Huis isoleren

Sinds januari 2015 is het voor woningverhuurders en –verkopers verplicht om een energielabel over te dragen bij verhuur en verkoop. Dit energielabel heeft tevens invloed op de waarde van het pand. Wil u graag zo energiebewust wonen? Laat dan uw woning isoleren door een erkend klusbedrijf uit Hulst. Onze specialisten zorgen zowel voor een dakisolatie als spouwmuurisolatie, gevelisolatie of vloerisolatie.

Verlaagd plafond maken

Door het plafond te verlagen, zorgt u ervoor dat het gemakkelijker wordt om elektriciteitsdraden te verleggen. Daarnaast levert het een verminderde kans op stof, wat het leefklimaat bevordert. Een derde voordeel van het verlagen van het plafond is dat hierdoor het aanbrengen van isolatiemateriaal een optie wordt. Zo vermindert u geluidsoverlast en blijft de warmte langer op de benedenverdieping. Laat een erkend klusjesman deze klus afhandelen om problemen op lange termijn te voorkomen en zeker te zijn van een besparing op de stookkosten.

Houten carport bouwen

Wilt u uw auto beschermen tegen weersinvloeden maar vindt u het plaatsen van een garage een te grote uitgave? Laat een houten carport bouwen! Hout heeft een tijdloze uitstraling, een houten carport past dan ook goed bij verschillende woningen. Een ander voordeel van hout is dat het eenvoudig te bewerken is. Na het bouwen geeft u de houten carport eenvoudig een andere kleur. En koopt u een extra auto? U hoeft niet een nieuwe houten carport te bouwen, u breidt de eerste eenvoudig uit.

Klusbedrijf Hulst

Kom in contact met een klusbedrijf!

Heeft u de hulp van een erkend klusjesman hard nodig bij het uitvoeren van schilderwerk? Hebt u vragen over de beste methode voor het ontstoppen van uw riolering? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor het laten ontwerpen van meubels op maat bij een klussenbedrijf uit uw regio? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier en geef de wensen voor een klus aan. Wij sturen u vervolgens spoedig enkele vrijblijvende offertes toe van klusbedrijven uit uw regio. Deze kunt u vergelijken op prijs en aanbod. Kies altijd voor de klusser uit Hulst die aan uw wensen voldoet!


Benieuwd naar de prijzen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Vergelijk het aanbod en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen