Klusjesman Alkmaar
 

Klusjesman Alkmaar

Bent u woonachtig in Alkmaar of omgeving en op zoek naar een ervaren klusjesman? Zoek dan niet verder! Klusjesman Expres is een allround klusbedrijf in Alkmaar en omstreken en kan u met allerlei klussen van dienst zijn. Wilt u een offerte opvragen of wilt u graag advies over een uit te voeren opdracht? Geen probleem. Wij bieden u onder meer graag ondersteuning bij timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, stucwerk en een eventuele keuken- of traprenovatie.

Ruim 25 jaar ervaring

Neemt u contact op met een klusjesman uit ons netwerk? Dan bent u verzekerd van een hoge kwaliteit werk. Dit komt doordat elke specialist een ruime ervaring heeft binnen het vakgebied en daarbij uitstekend gediplomeerd is. Bij welke klus u ook hulp nodig heeft, de specialisten van ons klussenbedrijf draaien hier hun hand niet voor om.

Specialisaties van de klusjesman

Klusjesman is een divers beroep; een specialist die alle mogelijke klussen in of rondom uw woning kan uitvoeren. Ga dus niet langer zelf aan de slag maar bespaar u de moeite; schakel een klusbedrijf in die precies weet welk materiaal waarvoor gebruikt moet worden en de klus kan klaren op een professionele wijze en van uitstekende kwaliteit. Welke klussen de klusjesman allemaal kan doen? Denk bijvoorbeeld aan klussen waarbij onder meer timmerwerk, schilderwerk, sloopwerkzaamheden, stucwerk en loodgieterwerk zijn gemoeid. Ook voor elektra klussen kunt u denken aan een klusbedrijf. Heeft u een groter project in gedachten of juist een kleinere klus? Voor elke soort kunt u een klusbedrijf in Alkmaar inschakelen, we zijn u graag van dienst. Wij leveren gegarandeerd hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs.

Vakmanschap gegarandeerd

Alle bedrijven die bij ons zijn aangesloten ondergaan regelmatig strenge kwaliteitscontroles. Dit betekent voor u dus gegarandeerde kwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Elke klusser uit ons netwerk heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied, en zal u zeker snel en vakkundig helpen. Specialisten van een klusbedrijf zorgen ervoor dat u binnenkort weer van een optimaal wooncomfort geniet!

Gratis een offerte aanvragen

Enthousiast geworden? Dat begrijpen wij heel goed! Vraag dan nu via het contactformulier gratis en vrijblijvend offertes aan. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk meerdere offertes van menig klussenbedrijf uit Alkmaar en omgeving ontvangt.

Wij de deskundigheid en een scala aan klusbedrijven, u het gemak en een mooi resultaat!


Offerte aanvragen


Gelieve dit veld leeg te laten.


 

Bij Klusjesman Expres staat het belang van de klant voorop. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk van klusjesmannen opgebouwd. Zo kunnen wij een klusjesman in elke regio bieden.

Timmerwerk

Timmerwerk Alkmaar
Een klusjesman kan diverse vormen van timmerwerk voor u uitvoeren. Denk hierbij onder meer aan het plaatsen van houten kozijnen, het onderhouden van de gevelbekleding of het ontwerpen van meubels op maat. Andere vormen van timmerwerk zijn het herstellen van gevelbekleding of het verbouwen van een schuur. Omdat het timmerwerk sterk varieert in grootte, zijn de kosten ook zeer variabel. Door zelf een deel van het timmerwerk uit te voeren kunt u aanzienlijk besparen op de uiteindelijke arbeidskosten. De materiaalkosten blijven wel gelijk.

Aanleg elektriciteit

Elektriciteit aanleggen Alkmaar
Wie zijn woning laat verbouwen, of een keukenrenovatie plant, zal te maken krijgen met verscheidene vormen van elektriciteitswerkzaamheden, zoals het vervangen van stopcontacten of het plaatsen van extra bedrading. Het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk, het toevoegen van een groepenkast of het installeren van verlichting vereist enige kennis en handigheid. Het zij bovendien klussen waarbij u zeer voorzichtig te werk moet gaan. Vraag een klusjesman om hulp voor een veilig resultaat.

Loodgieterswerk

Riolering Alkmaar
Het werk van een loodgieter kent meerdere facetten. Zo kan een specialist op het gebied van loodgieterswerk u helpen bij het ontstoppen van de afvoer, of met het controleren van de riolering op slijtage. Andere soorten loodgieterswerk waarvoor u een klusser kunt inschakelen zijn het vervangen van de rioleringsbuizen of het plaatsen van sanitair. Ook bij een keukenrenovatie of het verbouwen van een badkamer komt heel wat loodgieterswerk kijken. Een deel van dit loodgieterswerk kunt u eigenhandig afhandelen, zoals het ontstoppen van de gootsteen met een ontstopper of trekveer.

 

Betegelen

Tegels leggen Alkmaar
Het betegelen van wanden en vloeren is een klus die weinig kennis vraagt, maar wel veel uren in beslag neemt. De professionals van een ervaren klussenbedrijf uit de regio Alkmaar kunnen uw badkamer of keuken in korte tijd betegelen tegen aantrekkelijke prijzen. Gaat u zelf aan de slag? Hou er dan rekening mee dat de onderste rij wandtegels vlug verzakt. De medewerkers van ons klusbedrijf kunnen niet alleen binnenshuis betegelen, ook de bestrating van uw oprit is bij ons in goede handen.

Schilderwerk

Schilder Alkmaar
Door het schilderwerk binnenshuis eens in de zeven jaar bij te werken, zorgt u voor een verlening van de levensduur van de wand. Voor buitenshuis geldt dat het schilderwerk minimaal eens in de vijf jaar nodig is. Een klusjesman kan u hierbij ondersteunen of voor u het werk uit handen nemen. Hebt u maar een beperkt budget, maar wilt u toch het schilderwerk overlaten aan een erkende klusser? Overweeg dan om een winterschilder in te zetten. Dit kan tot wel 25% schelen.

Vloerbedekking

Parket leggen
Een klusbedrijf uit Alkmaar die zich bij ons samenwerkingsverband aansluit is allround beschikbaar. Dit betekent dat er ook voor het leggen van de vloerbedekking of parket een klusser naar u toe kan komen om de klus snel en vakkundig af te handelen. Het leggen van de vloerbedekking vormt meestal onderdeel van een grotere klus zoals het verbouwen van de woonkamer of een traprenovatie. Dankzij de nieuwe vloerbedekking krijgt uw woonkamer een warme uitstraling.


 

 

Stucwerk

stucwerken
De afwerking van wanden kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo is het mogelijk om de muur te behangen of te schilderen. Daarnaast is stucwerk . De term stucwerk staat voor het aanbrengen van een sierpleister of ander pleisterwerk op de wanden. Dit heeft een uniek resultaat met een lange levensduur. Voor binnenshuis werken wij met verscheidene soorten stucwerk. Naast het algenoemde sierpleister, zijn ook spachtelputz en gespoten latex een optie. Voor buitenshuis gelden andere vormen van stucwek, zoals kalkpleister.

Keukenrenovatie

keukenkastjes verven
Een keukenrenovatie kent vele facetten. Zo is het mogelijk de renovatie te beperken tot de keukenkastjes of het werkblad, maar kan ook een volledige keukenrenovatie noodzakelijk zijn. Bij een volledige keukenrenovatie voeren de medewerkers van ons klussenbedrijf zowel het timmer-, schilder- en loodgieterswerk uit, en plaatsen zij tevens het gewenste keukenapparatuur. Wil u besparen op de investering in de keukenrenovatie? Kijk dan bij een outletwinkel in de regio van Alkmaar, hier vindt u keukenonderdelen van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Traprenovatie

trap renoveren
Zijn de treden van uw trap versleten, of bent u uitgekeken op de huidige trapbekleding? Laat een specialist dan een traprenovatie verzorgen. Een klusser van ons klussenbedrijf in Alkmaar kan de trap binnen korte tijd in optimale staat brengen. Een traprenovatie neemt meestal een paar dagen in beslag. Dit komt doordat in de meeste gevallen een traprenovatie bestaat uit diverse onderdelen: het verwijderen van de oude trapbekleding, het schuren en verven van de trap en eventueel het aanbrengen van een traploper of trapbekleding. Deze zijn er in hout, tapijt of pvc.

 

Badkamer verbouwen

badkamer verbouwing
Door de badkamer te verbouwen verhoogt u het wooncomfort aanzienlijk. Zo kunt u tijdens de verbouwing de looproutes optimaliseren, of bijvoorbeeld een dubbele wastafel creëren. Wat uw wensen ook zijn, een klusjesman kan zowel advies als praktische hulp bieden. Bij het verbouwen van de badkamer is het tevens een optie om een alternatieve vorm van verwarming aan te leggen. Kies onder meer voor een vloerverwarming of een radiator die tevens een handdoekrek is om zo ruimte te besparen. Ideaal voor kleine badkamers!

Tuin aanleggen

tuinverlichting aanleggen
Een tuin aanleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Zo zorgt een groot aantal van onze klanten uit Alkmaar voor hun eigen tuin. Kunt u wel enige hulp gebruiken bij het aanleggen van een vijver of het maken van een tuinpad? Stel u dan in verbinding met ons klusbedrijf voor tips en ondersteuning. Bij het aanleggen van een tuin zullen wij altijd eerst met u in overleg gaan voor het ontwerp. Wilt u bijvoorbeeld een prieel of meer groen? Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Ook bestrating van de tuin is een optie.

Verlaagd plafond maken

Plafond lager maken
Door het plafond te verlagen is het mogelijk om toch elektriciteitsdraden door te trekken, en voorkomt u vallende stofdeeltjes van houten balken. Het verlagen van plafonds is niet gemakkelijk, en kan daarom het beste worden overgelaten aan een erkend klussenbedrijf uit Alkmaar. Andere voordelen van een verlaagd plafond zijn een betere warmte-isolatie en verbetering van de geluidsisolatie. Tevens is een mooie verlichting van de eettafel of zithoek een optie. De kosten voor het verlagen van het plafond zijn meestal niet heel hoog.


 

Kozijnen

kozijnen plaatsen Alkmaar
Hebt u houten kozijnen bij uw woning in Alkmaar, en wilt u zorgen voor een betere isolatiewaarde van het pand? Dan adviseren wij de houten raamkozijnen te vervangen door een kunststof variant. Kunststof biedt een zeer goede isolatie, en vereist weinig onderhoud. Wilt u uw huidige raamkozijnen onderhouden voor een optimale levensduur? Dan geldt dat u deze jaarlijks moet controleren op eventuele beschadigingen. Het is mogelijk om hiervoor de hulp van een erkende klusjesman in te schakelen, voor een optimaal resultaat.

Dakgoten

dakgoten Alkmaar
Het reinigen van de dakgoten is een klus die u jaarlijks moet uitvoeren. Het schoonmaken van de dakgoten doet u door een schepje en tuinslang te gebruiken. Wij adviseren om altijd op een stevige ladder of steiger te staan, zodat u het klussen veilig kunt afhandelen. Naast het reinigen van de dakgoten, zijn er verscheidene andere klussen zoals het ontstoppen van de regenpijpen of het plaatsen van bladroosters. Een medewerker van een erkend klusbedrijf kan deze werkzaamheden snel en vakkundig voor u uitvoeren.

Bestrating

tuin bestraten Alkmaar
De bestrating van een oprit vereist enige handigheid. Zo moet u ten eerste de grond voorbereiden, en is ook het aanstampen van de stenen een grote noodzaak. Het aanleggen van het terras is iets minder ingewikkeld, omdat de ondergrond daarvoor minder draagkracht moet hebben. Met het bestraten van het terras creëert u een heel ander soort uitstraling bij uw woning in Alkmaar. De kosten voor het laten bestraten van de oprit zijn afhankelijk van verschillende zaken. Onder meer het soort stenen is van invloed.


 

 

Huis isoleren

Een klusjesman kan niet alleen kleine klussen buiten- en binnenshuis voor u uitvoeren. Hij kan u tevens van dienst zijn bij het isoleren van uw gevel, dak, vloer of spouwmuur. Het toepassen van isolering bij uw (bedrijfs)pand in Alkmaar brengt diverse voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan een hoge besparing op de stookkosten en het verminderen van geluidsoverlast. Daarnaast kan een spouwmuurisolatie al binnen een dag worden uitgevoerd door een klusser uit ons netwerk. U geniet in korte tijd weer van een optimaal wooncomfort!

Kom in contact met een vakman!

Hebt u vragen over het onderhoud van de buitenzijde van uw woning? Wilt u weten wat de medewerkers van een erkend klusbedrijf voor u kunnen betekenen op het gebied van loodgieter- of schildwerk? Of hebt u behoefte aan een prijsindicatie voor de diensten van een klusser uit ons netwerk? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Wij zorgen dat een erkend klusjesman snel uw hulpvragen beantwoord en sturen u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toe van een klussenbedrijf uit de omgeving.

klusjesman in Alkmaar

 

Familie Roeselaar – Alkmaar – Wij hebben goede ervaring met Klusjesman Expres Alkmaar. Nadat wij diverse offertes hebben ontvangen hebben wij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een klussenbedrijf dat ons van goed advies heeft voorzien voor de verbouwing van onze badkamer. Alles is naar volle tevredenheid verbouwd tegen een goede prijs. We zijn dus erg tevreden!

Comments are closed.