Klusjesman Steenwijk

Bent u op zoek naar een goed en scherp geprijsde klusjesman, of uitstekend klussenbedrijf in Steenwijk? Dan zit u goed bij Klusjesman Expres. Wij selecteren uit ons uitgebreide netwerk de meest geschikte bedrijven voor uw klussen. U kunt ze daarna in alle rust geheel vrijblijvend vergelijken.

Dus plannen het verbouwen van de woning, of hebt u hulp nodig bij loodgieterswrek, timmerwerk, of een bestrating? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en kies uit de gekregen prijsopgaven het klusbedrijf dat het beste bij u past!

Klusjesman Steenwijk

Navigeer op deze pagina naar:

Allround klusbedrijf

Elk bij ons aangesloten klusbedrijf uit Steenwijk is van alle markten thuis. Wij helpen u met plezier als het gaat om klussen als timmerwerk, loodgieterswerk, glaszetten, sanitair, vloeren, het verbouwen van schuren, bestrating en het aanbrengen spachtelputz. Menig gespecialiseerd klusser zoals een tegelzetter, schilder, loodgieter en stucadoor maakt deel uit van ons bedrijvenbestand.

Niet elke klusjesman of iedere klussenbedrijf uit de regio maakt deel uit van ons netwerk. Een belangrijke eis is namelijk dat het desbetreffende klusbedrijf betrouwbaar is en vakwerk levert. Want alleen hiermee kunnen we u kwaliteit en zekerheid garanderen. Doordat wij meerdere vakmannen in ons bestand hebben kunnen we u een scherpe prijs aanbieden. Elke klusser is gegarandeerd uitstekend gediplomeerd!


U zoekt een vakman voor uw klus? Wij staan voor u klaar.

Voor klussen van ieder budget de juiste oplossing!

Gratis offertes aanvragen

Scherpe prijzen, uitstekende garantievoorwaarden

Neem u contact op met ons netwerk voor de hulp van een klusbedrijf uit de regio Steenwijk? Dan wordt u gegarandeerd geholpen tegen aantrekkelijke prijzen, en profiteert u van aantrekkelijke garantievoorwaarden. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor onze klussen? Of hebt u een vraag voor een klusser uit ons netwerk? Vul dan vandaag nog het offerteformulier in. Geef hierop uw wensen of vragen aan, en wij zorgen ervoor dat erkend klusjesmannen u snel antwoord geven op uw hulpvraag.

Wilt u weten wat de klusbedrijven in Steenwijk u kunnen aanbieden? Vraag dan op deze pagina offertes aan, zonder dat u ergens aan vast zit. U zult dan spoedig een overzicht ontvangen van menig klusbedrijf uit uw omgeving. Het vergelijken van de aanbiedingen en werkzaamheden van menig klusbedrijf kan leiden tot een besparing van wel 30% op de uiteindelijke prijs.

Timmerman Steenwijk

Timmerwerk

Onder het begrip timmerwerk verstaan wij elke klus die een timmerman voor u zou kunnen afhandelen. Denk hierbij aan het maken van meubels, een traprenovatie of het repareren van kozijnen. Daarnaast is er ook regelmatig timmerwerk nodig bij grotere klussen zoals het verbouwen van een woonruimte of een keukenrenovatie. De kosten voor het inschakelen van een klusjesman uit Steenwijk voor het timmerwerk hangen dan ook af van het soort klus waarbij u de ondersteuning nodig hebt, het aantal uren dat er nodig zijn en de moeilijkheid ervan.

Elektricien Steenwijk

Aanleg elektriciteit

De medewerkers van een klussenbedrijf zijn over het algemeen ook vakkundig op het gebied van verlichting en elektriciteit. Wilt u een nieuw elektriciteitsnetwerk aanleggen bij uw pand in Steenwijk? Vraag dan een erkend klusjesman om praktische ondersteuning of tips en advies. Door de inzet van een gespecialiseerd klusser bent u zeker dat er geen risicovolle situaties ontstaan door het kluswerk. Niet alleen voor grote elektriciteitsklussen is de inzet van een ervaren klusjesman mogelijk, kleinere klusjes voeren zij tevens met plezier voor u uit.

Led dimmer aansluiten

Als u een led dimmer gaat aansluiten dan is het allereest belangrijk dat u de stroom eraf haalt om ongelukken te voorkomen. Controleer voor het aansluiten altijd of u de juiste dimmer hebt. Sluit u een normale dimmer aan op een led lamp? Dan gaat deze knipperen of zoemen wat erg vervelend is. Het aansluiten van één led dimmer op meerdere lampen is een mogelijkheid. Zo geniet u op meerdere plekken in uw huis van sfeervol licht.

Loodgieter Steenwijk

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is evenals timmerwerk een verzamelnaam voor verscheidene klussen. Onder loodgieterwerk valt onder meer het ontstoppen van de riolering, een camera-inspectie van de afvoer, of het aanleggen van sanitair. Een loodgieter uit ons klussenbedrijf draait hier z’n hand niet voor om. Voor het loodgieterswerk geldt dat dit vaak het beste door een erkend vakman uitgevoerd kan worden. Met name het aanleggen van een nieuwe waterleiding of het plaatsen van nieuw sanitair vormen het soort loodgieterswerk dat tot problemen als lekkage kan leiden.

Waterleiding verleggen

Wilt u de waterleiding verleggen omdat deze niet op de gewenste plek ligt? U wilt lekkage en wateroverlast voorkomen. Het is daarom erg belangrijk dat u het verleggen van de waterleiding erg secuur doet. Sluit ook altijd de hoofdkraan af en zorg ervoor dat de kraan is leeggelopen voordat u begint. Houdt u niet van klussen? Dan is het verstandig om voor het verleggen van de waterleiding een klusbedrijf in te huren.

Schilder Steenwijk

Schilderwerk

Minimaal eens per vijf jaar dient u het schilderwerk buitenshuis bij te (laten) houden, en minstens eens in de zeven jaar het binnenschilderwerk. Het afhandelen van het schilderwerk is relatief eenvoudig, en kan daarom door u zelf worden gedaan. Schilderwerk, zeker dat buitenshuis neemt echter wel veel tijd in beslag. Hebt u geen behoefte om u hele vrije weekend bezig te zijn met schilderwerk in Steenwijk? Overweeg dan om een klusbedrijf in te zetten. De keuze voor een winterschilder kan u bovendien heel wat geld besparen.


klusjesman expres recensie“Wij hebben onze houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. De prijzen zijn concurrerend en het geleverde werk is goed. Aanrader!”
K. de Jong
klusjesman expres recensie“Toen ik mijn nieuwe huis betrok moesten er nog veel kleine dingen gebeuren. Dankzij de Klusjesman-Expert heb ik verschillende vakmannen gevonden voor diverse klussen. Zeer tevreden!”
J. de Vries

Gang verven

Het verven van uw gang heeft al gauw een groot effect. Hebt u een kleine en donkere gang? Als u deze in lichte kleuren gaat verven dan lijkt de ruimte groter. Wilt u de gang optisch langer laten lijken? Dan kunt u een lambrisering tegen de muur verven. Het is ook leuk om kleurvakken te verven, bijvoorbeeld om de kapstok heen. Dit zorgt voor een leuk en speels effect. Uw gasten zullen zich direct welkom voelen.

Tegelzetter Steenwijk

Betegelen

Een klusjesman uit Steenwijk kan tevens uw wanden en vloeren betegelen. Kies voor grote zwarte of witte tegels voor een modern resultaat, of maak juist de keuze voor kleine tegeltjes in aardetinten voor een badkamer of keuken in landelijke sfeer. Bent u van plan om zelf de badkamerwanden te betegelen? Houd er dan rekening mee dat de onderste rij tegels zal verzakken als u deze niet ondersteunt. Plaats daarom altijd een plankje onder deze laag. Kies ook voor tegelhoekjes voor gelijke voeglijnen. Toch liever uitbesteden? Schakel onze experts in!

Keuken betegelen

Als u nog iets zoekt om de wand of vloer van uw keuken mee te bedekken, dan zijn tegels een goede keuze. In de keuken is het onvermijdelijk dat u wel eens iets knoeit. Betegelen is daarom ideaal omdat u tegels eenvoudig schoonmaakt. Natuurstenen tegels komen letterlijk uit de natuur, dit maakt ze uniek. De keramische versie wordt in de fabriek gemaakt. Tegels in de keuken moeten bestand zijn tegen hitte en vlekken. Bepaalde tegels, zoals marmer, hebben daarom een impregneerlaag nodig.

Vloeren

Vloeren

Gaat u verhuizen maar wilt u de woning eerst voorzien van een nieuwe vloer? Als u hier zelf geen tijd voor hebt dan kunt u een klusjesman inhuren. Deze verwijdert indien nodig eerst de oude vloer en legt vervolgens de nieuwe vloer. Of het nou gaat om vloerbedekking, PVC, laminaat of linoleum, een klusjesman uit Steenwijk is van alle markten thuis. Voordat u het weet is uw woning voorzien van een hele nieuwe vloer.

Vloerbedekking

Het leggen van vloerbedekking of een andere vorm van vloerbekleding is geen gemakkelijke klus. U dient bijvoorbeeld rekening te houden met de randen en eventuele obstakels. Daarom kiezen veel van onze klanten uit Steenwijk ervoor om een klusbedrijf voor dit werk in te schakelen. Bent u bezig met het verbouwen van uw woning of bedrijfspand? Dan is het leggen van de vloerbedekking maar een klein onderdeel van het werk. Een allround klusjesman kan vele andere klussen uitvoeren zoals een traprenovatie, stucwerk of schilderwerk.

stucwerk Steenwijk

Stucwerk

Voor de afwerking van uw wanden zijn er diverse oplossingen mogelijk zoals behangen en verven. Het is daarnaast een optie om te kiezen voor stucwerk. Het stucwerk moet door een specialist van een klussenbedrijf worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat. Dit komt doordat het aanbrengen van stucwerk een zeer specialistisch werkje is, waarbij al snel fouten zichtbaar zijn. Vormen van stucwerk die wij aanbieden zijn sierpleister, spachtelputz en het spuiten van latex. Ook voor buitenshuis bieden wij meerdere vormen van pleisterwerk aan.

Kelder stucen

Kan uw kelder wel een opknapbeurt gebruiken? Dan is het wellicht een goed idee om deze te stucen. Als u de muren gaat stucen dan werkt dit als afdichting, wat ideaal is in een vochtige ruimte als de kelder. Daarnaast kunt u door te stucen de muren van uw kelder egaal maken als deze beschadigd of ongelijk zijn. Het stucen van de kelder als eindafwerking is tevens een mogelijkheid. Sauzen is daarna niet meer nodig.

Keukenrenovatie Steenwijk

Keukenrenovatie

Op het gebied van de keukenrenovatie zijn er menig klus die een klusser uit ons samenwerkingsverband voor u wil afhandelen. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van de keukenkastjes, het betegelen van de vloer of het installeren van keukenkastjes en een werkblad. Een keukenrenovatie varieert sterk in kosten. Het is daaorm belangrijk om voordat u aan de keukenrenovatie begint een kostenoverzicht te maken en een maximum budget vast te stellen. Hebt u een beperkt budget? Een outletshop biedt vele goedkope oplossingen voor de keukenrenovatie.

Keukenblad vervangen

Het is belangrijk dat een keukenblad hygiënisch is. U kunt een keukenblad daarom het beste vervangen als deze oud en onhygiënisch is. Als u de klus zelf wilt uitvoeren dan is het wellicht een goed idee om een keukenblad van kunststof uit te zoeken. Kunststof is verkrijgbaar vanaf €255,- per meter, het is licht en daardoor eenvoudig om mee te werken. Het vervangen van een keukenblad van glas is vakwerk, hiervoor kunt u het beste een professionele klusser inhuren. Een keukenblad van glas is verkrijgbaar vanaf €670,-.

Traprenovatie Steenwijk

Traprenovatie

Woont u in Steenwijk en zoekt u naar een klussenbedrijf aan wie u de traprenovatie kunt overlaten? Bij Klusjesman Expres bent u aan het juiste adres. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met het uitvoeren van een traprenovatie, en helpen u snel en vakkundig. Onder het begrip traprenovatie valt, evenals bij een keukenrenovatie, menige klus. Zo kunnen wij bij een traprenovatie de trapbekleding vervangen voor laminaat, hout, tapijt of pvc. Ook de trapleuning schuren en verven of een loper plaatsen zodat de kans op vallen aanzienlijk vermindert.

Trap bekleden met laminaat

Kan uw trap wel een renovatie gebruiken? Overweeg dan om uw trap te bekleden met laminaat. U doet het bekleden van de trap eenvoudig zelf met behulp van overzettreden van laminaat. Een overzettrede is een nieuwe traptrede die u zo over een oude trede plaatst. U legt de overzettrede op de juiste plek en lijmt deze vast. Zo eenvoudig is het bekleden van uw trap. Voordat u het weet ziet uw trap er weer als nieuw uit! Laminaat is bovendien ideaal omdat het geen onderhoud nodig heeft.

Badkamerrenovatie Steenwijk

Badkamer verbouwen

Door nieuw sanitair aan te leggen, de badkamermeubels te vervangen, of de waterleiding te optimaliseren, zorgt u ervoor dat het wooncomfort hoog blijft. Uit onderzoek is gebleken dat het noodzakelijk is om minimaal eens in de 15 jaar een deel van de badkamer te verbouwen of renoveren om dit wooncomfort te optimaliseren. Het verbouwen van badkamers kan aardig wat kosten, maar door een deel van het verbouwwerk eigenhandig uit te voeren kunt u sterk op de uiteindelijke kosten besparen.

Inloopdouche plaatsen

Tegenwoordig is de inloopdouche steeds populairder. Wilt u tijdens uw badkamerrenovatie een inloopdouche plaatsen? Het is wellicht nodig om een deel van de badkamer op te hogen. Het hoogste deel van de afvoerbuis moet namelijk onder vloerniveau geplaatst worden. Houd daarnaast rekening met de afmetingen. Als u een inloopdouche met deuren of douchegordijn wenst dan is een inloop van 110 cm ideaal als u comfortabel wilt douchen. Bij een open inloopdouche is een inloop van 180 cm verstandig.

Hovenier Steenwijk

Hovenier

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Van het planten van bomen, bloemen en struiken tot aan het straten van paadjes en een terras: u bent bij een hovenier aan het juiste adres. Een hovenier kan u bovendien bijstaan in het maken van een ontwerp van uw tuin. Wat veel mensen niet weten is dat een hovenier ook het tuinonderhoud van uw kan overnemen. Bomen snoeien of grasmaaien, bij een klusbedrijf bent u aan het juiste adres.

Tuin aanleggen

Wist u dat een klusser uit ons samenwerkingsverband in Steenwijk ook uw tuin voor u wil onderhouden of aanleggen? Dit zal, evenals de andere klussen die wij uitvoeren, op een snelle en vakkundige wijze gebeuren. Samen met u wordt over de mogelijkheden overlegd. Zo kunnen wij bij het ontwerpen van de tuin rekening houden met uw wensen voor een terras, prieel of juist meer groen in de achtertuin. Naast bestraten en groenwerk, kan een klusser van ons klusbedrijf tevens verlichting aanbrengen.

Bestrating Steenwijk

Bestrating

Wilt u uw terras of oprit graag bestraten? Dan dient u het oppervlak goed voor te bereiden. Zo moet u bijvoorbeeld zorgen voor een goede afwatering van de oprit, en adviseren wij ook om opsluitbanden te gebruiken voor het bestraten van oprijlanen. Met de bestrating van het terras kunt u uw woning in Steenwijk een geheel andere uitstraling geven. Een professional van een klussenbedrijf kan u desgewenst ondersteunen bij het bestraten van de oprit zodat de uiteindelijke klus eenvoudiger zal worden.

Terrastegels leggen

Veel mensen staan er niet bij stil maar het leggen van terrastegels is lastiger dan het lijkt. De gemiddelde terrastegel is 3 tot 5 cm dik, u begrijpt dat deze dan ook zwaar is. Een onervaren klusser zal dan ook gauw lichamelijke klachten krijgen tijdens het leggen van terrastegels. Een klusjesman heeft hier ervaring mee en weet hoe het leggen van terrastegels moet. Een vakman houdt bovendien rekening met zaken als een stevige ondergrond en de afwatering.

Kozijnen Steenwijk

Kozijnen

Hebt u al jarenlang houten kozijnen, maar is het hoog tijd om deze te vervangen? Dan kunt u hiervoor de hulp van een ervaren klusser inschakelen. De meeste professionals van een klusbedrijf uit Steenwijk hebben een ruime ervaring met het vervangen en herstellen van kozijnen. Of het nu gaat om raamkozijnen van hout, aluminium of kunststof: wij zorgen ervoor dat ze snel en vakkundig gemonteerd worden. Dankzij onze hulp weet u zeker dat u geen last krijgt van lekkage en vochtproblemen. Heeft u houtrot? Ook dat lossen we graag op!

Schuifpui plaatsen

Als u een schuifpui laat plaatsen dan verhoogt dit de waarde van uw woning. Een schuifpui zorgt namelijk voor meer licht in uw woning. Hierdoor lijkt het alsof de ruimte groter is. Een schuifpui brengt bovendien veel plezier met zich mee. Vanuit huis hebt u een mooi uitzicht op de tuin en op een warme zomerdag stapt u zo uw terras op. In de avond zet u de pui helemaal open zodat er frisse lucht uw woning binnen komt. Wat wilt u nog meer?

Dakgoten Steenwijk

Dakgoten

Het hemelwaterafvoer is een onderdeel van het onderhoud dat vaak wordt vergeten door huiseigenaren. Het regelmatig reinigen van de dakgoten voorkomt dat er verstoppingen ontstaan. Dit is een klus die u ongeveer eens per jaar moet uitvoeren. Hebt u geen behoefte om zelf de dakgoten te reinigen? Kies er dan voor om een klusjesman voor dit werk in te schakelen. Zij kunnen het reinigingswerk uitvoeren, en vele andere klussen op het gebied van het hemelwaterafvoer afhandelen, zoals de installatie van bladroosters.

Regenpijp ontstoppen

U kunt eenvoudig zelf een regenpijp ontstoppen. Een verstopping zit meestal op de verbinding tussen een dakgoot en de regenpijp. Haal hier het vuil weg en klaar bent u met ontstoppen. Als het ontstoppen niet zo makkelijk gaat dan kunt u hiervoor eventueel een klusjesman inhuren. Uiteraard kunt u een verstopping voorkomen. Maak daarom in ieder geval twee keer per jaar uw dakgoot schoon. Eventueel kunt u een bladvanger installeren om te voorkomen dat bladeren zich in de regenpijp ophopen.

Woning isoleren Steenwijk

Huis isoleren

Door uw woning van een betere isolatie te voorzien, zorgt u ervoor dat u kunt besparen op de stookkosten, en profiteert u tevens van diverse andere voordelen zoals een vermindering van geluidsoverlast. U hebt de keuze uit meerdere vormen van isolatie, kies bijvoorbeeld voor een dakisolatie, of laat uw gevel isoleren door een expert uit Steenwijk. De medewerkers van een klussenbedrijf dat zich bij ons aangesloten heeft, helpen u graag bij het kiezen voor de juiste isolatievorm, en kunnen deze bovendien voor u toepassen.

Verlaagd plafond maken

Wilt u het plafond van uw pand in Steenwijk verlagen? Vraag dan een klusjesman om hulp. Deze kan de klus binnen korte tijd hebben afgerond, zodat u spoedig weer van een heerlijk wooncomfort geniet. Het verlagen van het plafond brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste is het op deze manier mogelijk om meer isolatie aan te brengen, zowel tegen geluidsoverlast als voor warmte-isolatie. Een tweede voordeel is dat u met het verlaagde plafond meer sfeer in de ruimte brengt door het inbouwen van spotjes of andere verlichting.

Houten carport bouwen

Wilt u uw auto beschermen tegen weersinvloeden maar vindt u het plaatsen van een garage een te grote uitgave? Laat een houten carport bouwen! Hout heeft een tijdloze uitstraling, een houten carport past dan ook goed bij verschillende woningen. Een ander voordeel van hout is dat het eenvoudig te bewerken is. Na het bouwen geeft u de houten carport eenvoudig een andere kleur. En koopt u een extra auto? U hoeft niet een nieuwe houten carport te bouwen, u breidt de eerste eenvoudig uit.

Klusbedrijf Steenwijk

Kom in contact met een vakman!

Bent u benieuwd naar de klussen die een klusser uit ons netwerk voor u kan uitvoeren? Hebt u vragen over de prijzen die een aangesloten klusbedrijf rekent voor het afhandelen van een klus? Of wilt u weten welke technieken een klusjesman toepast voor het aanbrengen van stucwerk? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier. Wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag spoedig beantwoord wordt, en sturen u desgewenst een geheel gratis en vrijblijvend offertes toe! Wij helpen u graag verder!


Benieuwd naar de prijzen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Vergelijk het aanbod en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen