klusjesman

Klusjesman nodig? Profiteer van 6% btw

Om de bouwsector en woningmarkt een boost te geven is er per 1 maart 2013 een btw verlaging in de bouw vastgesteld van 21% naar 6% btw. Deze verlaging heeft alleen betrekking op arbeid en niet op materialen. Tevens geldt de verlaging alleen bij woningen die ouder zijn dan twee jaar en heeft uitsluitend betrekking op renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Klusjesman inhuren?

Overweegt u op korte termijn een klusjesman in te huren om u van dienst te zijn bij bijvoorbeeld een verbouwing? Profiteer dan van de 6% btw regeling. Het verlaagde BTW tarief geldt alleen voor het isoleren, schilderen, stukadoren en behangen van woningen ouder dan 2 jaar. Maar ook voor het schoonmaken van de binnenkant van een woning wordt gerekend met het BTW percentage van 6%. Dit geldt zelfs voor woningen jonger dan 2 jaar.


Op zoek naar een goede, maar betaalbare klusjesman?

Kom vrijblijvend in contact met erkende vakmannen bij u in de buurt.

Gratis offertes aanvragen

Wat voor soort klussen?

Heeft u binnenkort een klus in huis maar weet u niet zeker of een klusjesman u hiermee kan helpen? U kunt een klusjesman bellen om dit even na te vragen, maar in principe is een klusjesman van alle markten thuis en zal hij niet snel een klus weigeren. Van het installeren van keukens en badkamers, leggen van vloeren en bestrating, het zetten van tegels, renovatie van gevels, installeren van plafonds, plaatsing van kozijnen en glas tot aan diverse onderhoudswerkzaamheden. U kunt het zo gek niet bedenken of de klusjesman verzorgt het voor u.

Offertes aanvragen

Bij Klusjesman Expres staat uw belang voorop. Vandaar dat wij alleen samenwerken met zorgvuldig geselecteerde klusbedrijven uit uw regio! Heeft u binnenkort een klus en wilt u offertes opvragen? Maak gebruik van onze service en vraag via het offerteformulier met één muisklik meerdere vrijblijvende offertes aan. Voorzie uw aanvraag van gedetailleerde informatie. Hoe gedetailleerder uw aanvraag, des te nauwkeuriger de offertes zullen zijn, want van correcte prijsopgaves heeft u tenslotte het meeste voordee. Geen onverwachte kosten achteraf! Laat u uitgebreid informeren en vergelijk meerdere offertes. Zo krijgt u goed inzicht in de prijzen en maakt u een weloverwogen keuze.