Klusjesman offerte aanvragen

Eenvoudig klussenbedrijf offertes vergelijken
Wij zijn het bewijs dat scherpe prijzen en hoogstaand vakwerk prima samengaan!


Klusjesman Alkmaar

Klussen die in en rondom uw huis moeten gebeuren blijven vaak een lange tijd liggen. Het ontbreekt u aan tijd of andere zaken hebben de prioriteit. Natuurlijk wilt u dat deze klussen toch geklaard worden. Schakel hiervoor een klusjesman in van een klusbedrijf uit de buurt van Alkmaar. Geen klus is voor een klusjesman te groot en zij pakken alle zaken graag op. Zo weet u dat alle nodige klussen bij u thuis toch nog gedaan worden. Vraag bij ons kosteloos een offerte aan en vergelijk menig klusbedrijf uit Alkmaar op prijs en kwaliteit.

Een ervaren klusbedrijf inschakelen

Wij hebben een voorselectie gemaakt van klusbedrijven in Alkmaar. Wij weten zeker dat de klusjesman die bij u aan de slag gaat jarenlange ervaring heeft in het vak en op die manier over brede kennis beschikt. Naast brede kennis beschikt hij ook over de juiste materialen en gereedschappen om de klus bij u thuis op professionele wijze te klaren.

Voor iedere klus de juiste oplossing

Een klusjesman is breed inzetbaar. Hij heeft veel kennis opgedaan tijdens de opleiding om veel verschillende klussen uit te kunnen voeren. U kunt een klusbedrijf inschakelen voor iedere klus, zoals:

 • Timmerwerk, schilderwerk en stucwerk
 • Aanleggen van elektriciteit, grondwerk en bestrating
 • Plafonds en vloeren
 • Keuken, badkamer en sanitair
 • Kozijnen, ramen en glas


Kluskeurmerk geeft u zekerheid

Ieder klusbedrijf in ons netwerk beschikt over het kluskeurmerk. Als u een klusjesman inschakelt, weet u dus zeker dat de werkzaamheden op kwalitatief hoog niveau worden uitgevoerd. Bij het kluskeurmerk wordt een klusjesman regelmatig gecontroleerd op de kwaliteit van het bedrijf en de bedrijfsvoering binnen het bedrijf. Daarnaast wordt er gekeken naar de prijs – kwaliteit verhouding van de werkzaamheden. U weet dus zeker dat u een samenwerking aangaat met een professionele klusjesman uit Alkmaar.

Bekijk en vergelijk

Als u een aantal klussen heeft verzameld, is het verstandig om het aanbod in Alkmaar eerst te vergelijken voordat u een willekeurig bedrijf inschakelt. Zo kunt u kijken welke bedrijven bij uw wensen en budget aansluiten. Vraag bij ons kosteloos en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan om het aanbod in Alkmaar te vergelijken.


Offerte aanvragen

Voor- achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Please leave this field empty.

Anti-spam captcha

Vul code in:


 

Bij Klusjesman Expres staat uw belang voorop. Wij werken alleen samen met gerenommeerde klussenbedrijven uit regio Alkmaar die in bezit zijn van het Kluskeurmerk. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteitscontrole!

Werkzaamheden

Bij Klusjesman Expres kan u terecht voor zowel grote als kleine klussen. In de loop der jaren hebben onze specialisten al vele verschillende opdrachten mogen uitvoeren. Onderstaand een overzicht van meest voorkomende werkzaamheden van een klussenbedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag dan eens een offerte aan bij onze specialist uit Alkmaar!

 • Timmerwerk
 • Schilderwerk, stucwerk en spachtelputz
 • Keuken, badkamer en sanitair
 • Kozijnen, ramen en glas
 • Verhelpen van lekkages
 • Aanleg van leidingen en elektriciteit
 • Bestrating

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Familie De Haan – Alkmaar
Wij zijn erg tevreden over de aangesloten bedrijven bij Klusjesman Expres Alkmaar. Op basis van meerdere adviezen hebben wij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een klussenbedrijf dat ons van goed advies heeft voorzien voor de verbouwing van de keuken. De afspraken zijn goed nagekomen en de offerte was zeer scherp. Prima partij dus!

 

 

Klusjesman Expres, uw partner wanneer u op zoek bent naar gerenommeerd klussenbedrijf in Alkmaar. Wij zijn expert op het gebied van timmer-, stuc- en schilderwerk, kozijnen, vloeren, keukens of badkamers.

Comments are closed.