Klusjesman offerte aanvragen

Eenvoudig klussenbedrijf offertes vergelijken
Wij zijn het bewijs dat scherpe prijzen en hoogstaand vakwerk prima samengaan!


Klusjesman Alkmaar

Zoekt u een geschikt klussenbedrijf uit Alkmaar voor klussen bij u thuis of op de werkplek? Dan is Klusjesman Expres u graag van dienst. Wij hebben een groot netwerk van professionele, scherp geprijsde klusjesmannen en klusbedrijven, waaruit we voor u de meest geschikte partijen filteren. Door in de vrijblijvende offerte-aanvraag de betreffende klus of klussen te omschrijven, sturen wij u een overzicht van geschikte klussers uit Alkmaar met hun aanbod.

Veelzijdig klussenbedrijf

Bent u op zoek naar een goede schilder, loodgieter, tegelzetter of bijvoorbeeld stucadoor in Alkmaar? Of zoekt u een klusbedrijf voor timmerwerk, glaszetten, ramen, kozijnen, sanitair, vloeren, keukens, plafonds, spachtelputz en/of bestrating? Bij Klusjesman Expres vindt u ze. Scherp geprijsd en in de buurt.

Klussenbedrijf van kwaliteit

Alkmaar kent menig klusbedrijf. Maar alleen de beste klussers zijn aangesloten bij ons netwerk. Wij werken namelijk enkel samen met een klusser, als die het Kluskeurmerk mag voeren. Zodoende kunnen wij u verzekeren van kwaliteit. Ook heeft u als afnemer met het Kluskeurmerk de zekerheid van een bemiddelingsregeling. Hierop kunt u een beroep doen wanneer er onverhoopt iets niet helemaal naar wens is gegaan. Want pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

Voordelen Klusjesman Expres Alkmaar:

 • Allround klussenbedrijf
 • Nieuwbouw, aanbouw, verbouw en renovatie
 • Scherpe prijzen
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Bemiddeling bij onverhoopt conflict
 • Meerdere offertes vergelijken van specialisten uit Alkmaar en omgeving


Vrijblijvende offerte voor uw klussen

Via Klusjesman Expres weet u snel wat de klussenbedrijven in Alkmaar u kunnen bieden. U hoeft alleen de eenvoudige offerteaanvraag op deze pagina in te vullen en naar ons te verzenden. Vergeet u niet de aard van de klus(sen) te vermelden. Zodoende kunnen wij u de juiste klussenbedrijven aanreiken. Bekijkt u vervolgens in alle rust of er een geschikt klusbedrijf voor u tussen zit.

Wij de deskundigheid en een scala aan klusbedrijven, u het gemak en een mooi resultaat!


Offerte aanvragen

Voor- achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Please leave this field empty.

Anti-spam captcha

Vul code in:


 

Bij Klusjesman Expres staat uw belang voorop. Wij werken alleen samen met gerenommeerde klussenbedrijven uit regio Alkmaar die in bezit zijn van het Kluskeurmerk. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteitscontrole!

Werkzaamheden

Bij Klusjesman Expres kan u terecht voor zowel grote als kleine klussen. In de loop der jaren hebben onze specialisten al vele verschillende opdrachten mogen uitvoeren. Onderstaand een overzicht van meest voorkomende werkzaamheden van een klussenbedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag dan eens een offerte aan bij onze specialist uit Alkmaar!

 • Timmerwerk
 • Schilderwerk, stucwerk en spachtelputz
 • Keuken, badkamer en sanitair
 • Kozijnen, ramen en glas
 • Verhelpen van lekkages
 • Aanleg van leidingen en elektriciteit
 • Bestrating

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Familie De Haan – Alkmaar
Wij zijn erg tevreden over de aangesloten bedrijven bij Klusjesman Expres Alkmaar. Op basis van meerdere adviezen hebben wij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een klussenbedrijf dat ons van goed advies heeft voorzien voor de verbouwing van de keuken. De afspraken zijn goed nagekomen en de offerte was zeer scherp. Prima partij dus!

 

 

Klusjesman Expres, uw partner wanneer u op zoek bent naar gerenommeerd klussenbedrijf in Alkmaar. Wij zijn expert op het gebied van timmer-, stuc- en schilderwerk, kozijnen, vloeren, keukens of badkamers.

Comments are closed.